Çözüldü Valo Dword Rakip Görünmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
loverall plug
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba valorant private hackı enterlıyorum poligonda bip sesi geliyor oyuna giriyorum rakipler sadece radarda gözüküyorlar isimleri duvar arkası görünmüyor 8.roundda falan gözüküyo isimleri

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Oyun içinden ekran görüntüsü atabilir misin ? Deathmatch girip atarsan daha iyi olabilir

loverall plug
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Oyun içinden ekran görüntüsü atabilir misin ? Deathmatch girip atarsan daha iyi olabilir
kanka sen bana ınject olayını basıtce anlatabılırmısın valoyu acmadan once hileyi yukleye mı basayım maca gırınce mı ınjectlıyım anlamadım kı bide ben 5:4 cozunurlukte oynuyorum onla alakalı olabılır mı

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
1920 1080 çözünürlükte önce poligona girip inject edip daha sonra ölüm maçı girmelisin ya da rekabetçi.

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
kanka sen bana ınject olayını basıtce anlatabılırmısın valoyu acmadan once hileyi yukleye mı basayım maca gırınce mı ınjectlıyım anlamadım kı bide ben 5:4 cozunurlukte oynuyorum onla alakalı olabılır mı
maça girince açtığında 2. turda görünür isimler. oyunu açmadan önce hileyi yükleyeceksin sonra oyunu açıp poligonda enter diyeceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...