yoo ultra olunca banlatmaz onaylı üyenin kullanabilmesini istiyorsan git free hile kullan paylaşılan aynı şey olur ve bu hile ilk acıldıgında 4 5 ay ud kalmıştı fazla super uye olmadıgı ıcın ılk başlarda şuan aşırı oldugundan kritik di durumu bence ultra olmalı yaniYani aslında ben bencillik gibi bir ithamda bulunmadım tabi hileyi herkes kullansa da ban atcak çok az bir kesim kullansa da ban atıcak hileyi kullanıyoken ban riskini göze alarak kullanıyorsun hileyi başkalarının kullanmasından rahatsızsan ücretli hileleri deneyebilirsin
Hileyi başkalarinin kullanmasindan rahatsizim demiyorum hocam sonucta bende emek verdim ve 300 e dusurdum bencilliklede alakasi yok ama siz buna bencillik diyorsaniz bencilim o zamanYani aslında ben bencillik gibi bir ithamda bulunmadım tabi hileyi herkes kullansa da ban atcak çok az bir kesim kullansa da ban atıcak hileyi kullanıyoken ban riskini göze alarak kullanıyorsun hileyi başkalarının kullanmasından rahatsızsan ücretli hileleri deneyebilirsin
üçlü olsun güçlü olsunHocam 5 kişi mi kullanacak hileyi
Hocam sizin ne demek istediginizi gayet iyi anladim ama bazi arkadaşlarimiz hala olayi kavrayamadi saygılar sevgiler iyi forumlarDediğin şeye saygı duyuyorum şuanda forumda onaylı üye ılanalrın %90 üye olup 2 oyunda LoL de cartta curtta hile açıyım kafasında.Onaylı üye olsun diyen arkadaşlar var kimsenin emeği değersiz değil 300 mesaj atın da seçkin olun.
Eğer davranışın saldırı gibi olduysa kusuruma bakmayın sadece demek istediğim nokta şuydu bu hile gizlenir bir bsşkası gelir çok kafa yormanın bir mantığı yok dediğin gibi hile 600 mesajdan 300 e düşmüşse bu sizin emeğinize yazık olmuş keşke olmasaymı saygılar. Her hangi bir saygısızlığı olmuşsa da kusuruma bakmayın öyle bir dsvranış içerisinde yazmadım saygılar sevgiler iyi forumlar dilerim
Senin soruna bir lafım yok gayet açıkça fikrini belirtmişsin bencil de diyemem ki ne haddime emeğin bu sonuçta <3Hileyi başkalarinin kullanmasindan rahatsizim demiyorum hocam sonucta bende emek verdim ve 300 e dusurdum bencilliklede alakasi yok ama siz buna bencillik diyorsaniz bencilim o zaman
5 kişi varsa demekki 5 kisi kullanacak o zaman ve benim anlamadagim o kadar super uyeyken bisey demediniz ben burda super uye olsun diyince saldiriyorsunuz garip.Hocam 5 kişi mi kullanacak hileyi
yorum yap o zaman sende kullanHocam 5 kişi mi kullanacak hileyi
Evet doğru söylüyor.yoo ultra olunca banlatmaz onaylı üyenin kullanabilmesini istiyorsan git free hile kullan paylaşılan aynı şey olur ve bu hile ilk acıldıgında 4 5 ay ud kalmıştı fazla super uye olmadıgı ıcın ılk başlarda şuan aşırı oldugundan kritik di durumu bence ultra olmalı yani
Hocam anladık emek verdin 600 mesaj kasacan diye heyecan yapma zaten bu hile fix yiyip yenisi çıktığı zaman 2-3 ay super uyede kalır fix yemesine yakın seçkine düşer 50 kere yaşandı aynı senaryo5 kişi varsa demekki 5 kisi kullanacak o zaman ve benim anlamadagim o kadar super uyeyken bisey demediniz ben burda super uye olsun diyince saldiriyorsunuz garip.
yapalım hemen abimebence onaylı üyelerde kullanmalı bencillik yapmayın
adamın heyecan yaptığı falan yok emeğinin çöp olmasını istemiyor eğer ki sende o kadar çok kullanmak istiyorsan sende emek verip kullan adam o kadar zamanını ayırsın foruma sonra biri gelsin desin seçkin olsun onaylı olsun kullanalım oldu mu bu şimdiHocam anladık emek verdin 600 mesaj kasacan diye heyecan yapma zaten bu hile fix yiyip yenisi çıktığı zaman 2-3 ay super uyede kalır fix yemesine yakın seçkine düşer 50 kere yaşandı aynı senaryo
Evet anlaşılıyor siz mesaj kasıp hile kullanıcaz derken akıl sağlınızı biraz kaybetmişssiniz size laf eden yok gerçekleri söylüyoruz yenisi çıkınca tekrar super üyeler kullanacak diye hala laf yapıyorsunuz yazıkyapalım hemen abime
Post automatically merged:
adamın heyecan yaptığı falan yok emeğinin çöp olmasını istemiyor eğer ki sende o kadar çok kullanmak istiyorsan sende emek verip kullan adam o kadar zamanını ayırsın foruma sonra biri gelsin desin seçkin olsun onaylı olsun kullanalım oldu mu bu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?