Valo HWİD Hakkında bilgisi olanlar lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Valoranttan 2 ay önce ban yedim benim arkadaşın da yedek anakartı vardı bende bunun anakartı alıp ssdiyi çıkarmadım taktım format attım baştan oyunu indirdim girdiğim de val 5 hatası aldım delaya düştü galiba ssd yüzünden tekrardan ban yedim eski anakartımın süresi vs uzar mı delay süreyi uzatır mı ban süresini ticket atayım dedim böyle bir mesaj geldi ama bottan yani :

Hesabında yaptığımız detaylı incelemeler sonucunda almış
olduğun disiplin işleminde hiç bir yanlışlık bulunmadığını belirtmek isterim.
Bu incelemeler kesin kanıtlar doğrultusunda detaylıca yapıldığı için gelecekte
kısıtlamanın kalkması gibi bir durum maalesefki mümkün değil

kendine iyi bak.

Ne anlama geliyor ? hesap banımı cihaz mı çözemedim bu mesajı alıpta banı kalkan birisi var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Valorant sadece anakart olarak ban atmıyor ssd olabilir bunu bilemeyiz maalesef

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
3 ay sonra kalkıyor bekle ve oynamaya devam et yeni hesap ile

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
bios sürümün volume id ram id vs. bunun gibi pek çok şeyin üzerinede ban atıyolar sadece ana kart değiştirmekle olmuyor ztn 2 ay beklemişsin 4 ay gibi bi süre sonra banın açılacak düzgün bi spoofer almak istemiyorsan beklemeni öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
hwid ban atarken ip ban da atıyolar önce ip ni resetle ve hwid ban spoofer programlarına bak iyice araştır

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
knkam o soruyu bot hesap banı olarak algılamış ve bot baya saçmalıyo haberin olsun hwid ban ne yaparsan yap biryere işliyo ama neresi bilmiyorum ben ssd ve ana kart değiştirdim yinede olmadı bence sakince rahatca 4 ay bekle ondan sonra açılıyo zaten
Post automatically merged:

Valorant sadece anakarta ban atıyor dostum bilmiyorsanız insanları yanlış bilgilendirmeyin lütfen bir süre sonra eğer hile kullanırsa ban falan yerse anakart + ssd ban atiyor o kadar
yok knkam bunu deneyimledim yaramadı haberin olsun bence sen insanları yanlış bilgilendirme

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knkam o soruyu bot hesap banı olarak algılamış ve bot baya saçmalıyo haberin olsun hwid ban ne yaparsan yap biryere işliyo ama neresi bilmiyorum ben ssd ve ana kart değiştirdim yinede olmadı bence sakince rahatca 4 ay bekle ondan sonra açılıyo zaten
Post automatically merged:

yok knkam bunu deneyimledim yaramadı haberin olsun bence sen insanları yanlış bilgilendirme
dostum bu is bayadir yapiyorum yanlis anlamayin neyin ne oldugunu da cok iyi biliyorum o 2sini tek değiştiğinde sorun çözülmüyor zaten ip adres mac adress volume id ler bios update ince ayrintilari var

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
anakart ban yemissin sana tavsiyem beklemen ve temiz bir baslangıc yapman spooferla kaldırsan bile bi süreden sonra tekrar banlanırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...