Üye
Valorant sadece anakart olarak ban atmıyor ssd olabilir bunu bilemeyiz maalesef
Valorant sadece anakarta ban atıyor dostum bilmiyorsanız insanları yanlış bilgilendirmeyin lütfen bir süre sonra eğer hile kullanırsa ban falan yerse anakart + ssd ban atiyor o kadarve video kartı
Anakartın bios'unu değiştirmek bu sorunu çözer mi?anakart ban olarak gecıyor kankam
yok knkam bunu deneyimledim yaramadı haberin olsun bence sen insanları yanlış bilgilendirmeValorant sadece anakarta ban atıyor dostum bilmiyorsanız insanları yanlış bilgilendirmeyin lütfen bir süre sonra eğer hile kullanırsa ban falan yerse anakart + ssd ban atiyor o kadar
dostum bu is bayadir yapiyorum yanlis anlamayin neyin ne oldugunu da cok iyi biliyorum o 2sini tek değiştiğinde sorun çözülmüyor zaten ip adres mac adress volume id ler bios update ince ayrintilari varknkam o soruyu bot hesap banı olarak algılamış ve bot baya saçmalıyo haberin olsun hwid ban ne yaparsan yap biryere işliyo ama neresi bilmiyorum ben ssd ve ana kart değiştirdim yinede olmadı bence sakince rahatca 4 ay bekle ondan sonra açılıyo zaten
Post automatically merged:
yok knkam bunu deneyimledim yaramadı haberin olsun bence sen insanları yanlış bilgilendirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?