Tek hesapta mı oynuyorsunuz nekadar süredir oynuyorsunuzSova oynuyorum ben e atıyorum yerini bilmeme rağmen veya görüş alabilecek tüm karakterler
6 mac at gunluk report yeme yeterValorant hilesini kullanıpda banlanmayanların taktiklerini bu post altına alalım![]()
2 Hesap ama günlük değişiyorum sıkıntı olmadı şuanlıkTek hesapta mı oynuyorsunuz nekadar süredir oynuyorsunuz
Çok mantıklı lanSova oynuyorum ben e atıyorum yerini bilmeme rağmen veya görüş alabilecek tüm karakterler
Ay canina nasil düsünemedikgunluk report yeme
2 Hesap ama günlük değişiyorum sıkıntı olmadı şuanlık
Süper üye olursak bu post işimize yararValorant hilesini kullanıpda banlanmayanların taktiklerini bu post altına alalım![]()
Oku direkt adamın üstüne atmıyorsun değil miSova oynuyorum ben e atıyorum yerini bilmeme rağmen veya görüş alabilecek tüm karakterler
olm daha hıleyı kullanamıyongunluk report yeme
Kulanbım güzel daha ban yemdim kulan knkValorant hilesini kullanıpda banlanmayanların taktiklerini bu post altına alalım![]()
Kulan knk güzel hileSüper üye olursak bu post işimize yarar![]()
Senin yaptığın bile sıkıntılı aslında. Adamların hiç infosu yokken olduğu yere köşelere aim koyuyorsun, adamlar midden gelirken mide cross koyup beklemek bile ban sebebi bence.Aim koyup bekliyorum adamlara pushlamıyorum.
Forumda immortala yükselmiş oyuncudan aldığım taktik, bende denedim takımdan veya karşı taraftan hile tepkisi almadım.Senin yaptığın bile sıkıntılı aslında. Adamların hiç infosu yokken olduğu yere köşelere aim koyuyorsun, adamlar midden gelirken mide cross koyup beklemek bile ban sebebi bence.