4 küsür yatırdığım hesabı 3.5 a koydum 3 yıldır oynuyorum vp fiyatlarıda çok arttı satılır heralde.gamesatış'ta hesabın ederinin biraz altında koyarsan çabuk alıcı bulursun
itemsatışa da açabilirsin daha hızlı satılır.Valo hesabımı acilen satmam gerek,gamesatisa koydum ama 4 gundur satılmadı,daha hızlı nerede satabilirim hesabımı.
hiç belli olmuyor, acil ihtiyacın varsa 3000 e çek fiyatı4 küsür yatırdığım hesabı 3.5 a koydum 3 yıldır oynuyorum vp fiyatlarıda çok arttı satılır heralde.
knk itemsatış gibi yerler var bakmanı öneririm güvemnilir bir siteValo hesabımı acilen satmam gerek,gamesatisa koydum ama 4 gundur satılmadı,daha hızlı nerede satabilirim hesabımı.
orada dolandırıcılık olayları falan oluyor korkyuyorum.itemsatışa da açabilirsin daha hızlı satılır.
genelde satıcılar dolandırıcı oluyor sattıkları hesapları riota mail atıp geri alıyolar dikkatli olmak lazım.orada dolandırıcılık olayları falan oluyor korkyuyorum.
onu bildiğimden maille veriyorum hesabımı.genelde satıcılar dolandırıcı oluyor sattıkları hesapları riota mail atıp geri alıyolar dikkatli olmak lazım.