Valoran riot ticket hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bu vanguard harbi durduk yere banlıyor çok sıkıntılı

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Çok çocuksu bir oyun hilesiz bir oyuna gireyim dedim arkadaşlarımda hilede yoktu pcde herşeyini silmiştim 1 oyun sonra ban yedim ticked atıp neden ban yediğimi sorduğumda otomatik mesajlarınıı atıyor. Geçmiş olsun

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
okurken kahkaha attım

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
kardeşim burda yalan söyleyecek bi durum yok hesaba belki 5 aya yakındır girmiyorum ve çarda 1500 tl ye yakın vp li silah vardı o çarda hile kullanmayı bırak bug bile yapmadım hatta banlandıgımı artık oyunu oynamadıgım için satmaya karar verdiğimde öğrendim 2 haftadır kendimi açıklamay çalışıyorum bakın edin hangi bilgiyi isterseniz sunayım diyorum admalar hep aynı mesajı atıyor amk
Post automatically merged:

kardeşim burda yalan söyleyecek bi durum yok hesaba belki 5 aya yakındır girmiyorum ve çarda 1500 tl ye yakın vp li silah vardı o çarda hile kullanmayı bırak bug bile yapmadım hatta banlandıgımı artık oyunu oynamadıgım için satmaya karar verdiğimde öğrendim 2 haftadır kendimi açıklamay çalışıyorum bakın edin hangi bilgiyi isterseniz sunayım diyorum admalar hep aynı mesajı atıyor am

kardeşim burda yalan söyleyecek bi durum yok hesaba belki 5 aya yakındır girmiyorum ve çarda 1500 tl ye yakın vp li silah vardı o çarda hile kullanmayı bırak bug bile yapmadım hatta banlandıgımı artık oyunu oynamadıgım için satmaya karar verdiğimde öğrendim 2 haftadır kendimi açıklamay çalışıyorum bakın edin hangi bilgiyi isterseniz sunayım diyorum admalar hep aynı mesajı atıyor am
Haksız yere yemişsen açarlar zaten, dün forumda biri haksız yere ban yemişti. Onunki açıldı.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben valorantı bıraktım artık 1 tane kendimde gözüken SkinChanger kullandım video edit yapcam diye 15 dk ya Hvid ban yedim karışma Jett geliyordu havaya uçup Odinle herkese kafa atıyordu 1 saniyede Video kaydı gönderdim raporladım ticket atdım halada güzel güzel oynuyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam okudum da yani adamların bi sülalesine sövmediğin kalmış yani ne yalan söyleyeyim ben olsam muhatap bile almam bu arada o hesabı geçtim daha önce hiç hile açmış mıydın valorantta

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
dostum hile kullanmışsın riotda banlamıs gayet normal degilmi

ahahahah
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hocam okudum da yani adamların bi sülalesine sövmediğin kalmış yani ne yalan söyleyeyim ben olsam muhatap bile almam bu arada o hesabı geçtim daha önce hiç hile açmış mıydın valoyok

Hocam okudum da yani adamların bi sülalesine sövmediğin kalmış yani ne yalan söyleyeyim ben olsam muhatap bile almam bu arada o hesabı geçtim daha önce hiç hile açmış mıydın valorantta
yok açmadım kanka açsam adamlar böyle itamlarda bulunmam zaten siktir eder geçerim

dostum hile kullanmışsın riotda banlamıs gayet normal degilmi
dostum hile kullanmadım kullansam siktir ederim ne işim var davalık olmayla falan

dostum adamlara böyle yazarsan tabii ki silerler ticketini. ayrıca hesabın neden banlandi? hileden dolayiysa adamlara niye kızıyorsun onlar işini yapmış git hileyi aldığın yere kız. Ayrıca haberin olsun attığın ticket otomatik mesaj yani adamlar seni görmemiş bile. Durumu güzel bir dil ile anlatırsan sana cevap vereceklerini düşünüyorum
işte bende onu öğrenmeye çalışıyorum hile mi kullanmışım bugmu yapmışım neden ban attıklarını açıklamıyolar otomatik mesaj atıyolar sürekli biride ilgilenmiyor amk

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
hocam vanguard yaptığınız en küçük bir 3 parti yazılımı kendisine tehtid olarak algılarsa sizi banlar yani bu heryerde böyle yapacak bir durum yok . başka bir oyunda hile açmaya çalışsan bile vanguardı kapatıp yapmadığın için ban yemişsin yapacak birşey yok .

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yapicak.hic birşey yok kardeşim biraz zaman geçince tekrar yaz

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kardeşim belki hile kullanmamış olabilirsin ama bilgisayarında vanguard açıkken herhangi bir hileyle oyun oynadıysan hesabını banlamışlardır. Bu durumu ben de yaşadım adamların suçu yok ne yazık ki geçmiş olsun..

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
reis kusura bakma ama hile kulanıp banlanmışsın boş yere ban yediğin yok yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...