Haksız yere yemişsen açarlar zaten, dün forumda biri haksız yere ban yemişti. Onunki açıldı.kardeşim burda yalan söyleyecek bi durum yok hesaba belki 5 aya yakındır girmiyorum ve çarda 1500 tl ye yakın vp li silah vardı o çarda hile kullanmayı bırak bug bile yapmadım hatta banlandıgımı artık oyunu oynamadıgım için satmaya karar verdiğimde öğrendim 2 haftadır kendimi açıklamay çalışıyorum bakın edin hangi bilgiyi isterseniz sunayım diyorum admalar hep aynı mesajı atıyor amk
Post automatically merged:
kardeşim burda yalan söyleyecek bi durum yok hesaba belki 5 aya yakındır girmiyorum ve çarda 1500 tl ye yakın vp li silah vardı o çarda hile kullanmayı bırak bug bile yapmadım hatta banlandıgımı artık oyunu oynamadıgım için satmaya karar verdiğimde öğrendim 2 haftadır kendimi açıklamay çalışıyorum bakın edin hangi bilgiyi isterseniz sunayım diyorum admalar hep aynı mesajı atıyor am
Post automatically merged:
kardeşim burda yalan söyleyecek bi durum yok hesaba belki 5 aya yakındır girmiyorum ve çarda 1500 tl ye yakın vp li silah vardı o çarda hile kullanmayı bırak bug bile yapmadım hatta banlandıgımı artık oyunu oynamadıgım için satmaya karar verdiğimde öğrendim 2 haftadır kendimi açıklamay çalışıyorum bakın edin hangi bilgiyi isterseniz sunayım diyorum admalar hep aynı mesajı atıyor am
adam hile bug vs. yapmadan ban yedim diyor ama farkındaysandostum hile kullanmışsın riotda banlamıs gayet normal degilmi
Hocam okudum da yani adamların bi sülalesine sövmediğin kalmış yani ne yalan söyleyeyim ben olsam muhatap bile almam bu arada o hesabı geçtim daha önce hiç hile açmış mıydın valoyok
yok açmadım kanka açsam adamlar böyle itamlarda bulunmam zaten siktir eder geçerimHocam okudum da yani adamların bi sülalesine sövmediğin kalmış yani ne yalan söyleyeyim ben olsam muhatap bile almam bu arada o hesabı geçtim daha önce hiç hile açmış mıydın valorantta
dostum hile kullanmadım kullansam siktir ederim ne işim var davalık olmayla falandostum hile kullanmışsın riotda banlamıs gayet normal degilmi
işte bende onu öğrenmeye çalışıyorum hile mi kullanmışım bugmu yapmışım neden ban attıklarını açıklamıyolar otomatik mesaj atıyolar sürekli biride ilgilenmiyor amkdostum adamlara böyle yazarsan tabii ki silerler ticketini. ayrıca hesabın neden banlandi? hileden dolayiysa adamlara niye kızıyorsun onlar işini yapmış git hileyi aldığın yere kız. Ayrıca haberin olsun attığın ticket otomatik mesaj yani adamlar seni görmemiş bile. Durumu güzel bir dil ile anlatırsan sana cevap vereceklerini düşünüyorum
ya ben ne anlatıyom sen ne anlatıyon kınık yareis kusura bakma ama hile kulanıp banlanmışsın boş yere ban yediğin yok yani.