Valoran riot ticket hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yani niye bu kadar toxic davrandığını çözemedim, hile kullanıp banlanmışsın.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
aga baska hesapda buranın hilesini felan açtıysan zaten o anakart ban mı ne yiyor birdaha hangi hesaba girersen 15 20dk de ban yiyor yaşadım aynısını böyle olmuştur büyük ihtimal

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
vanguard biraz abartıldıda patladılar zaten :D

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bro vanguardı silmeden herhangi başka bir oyunda hile açsan bile otomatik valoranttan ban yiyorsun vanguard çok saçma başıma geldi fakat ucube gibi ticketlara bakmamaktalar anca bot mesajı gönderiyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Benim de hesabın banlandı banladıkları hesabı açmıyorlar. Bir bardak soğuk su iç.

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
knk suçun yoksa normal sakin bir dille olayı anlat ve ticketini yolla ama gidpp adamların üsluğlarına ailevi değerlerine söversen tabiki silerler ticketlarını

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Adam işini yapıyor sen niye toxiclik yaptın riskleri biliyordun gayet güzel bir şekilde açıklama yapmış sen adama sansürlü küfür atmışsın adam nazikçe işini yapmış toxiclik yapmaya gerek yok

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Çarı banladırlar Bide Pişkin Pişkin attığım ticketleri siliyolar, yokmu şöyle taşşaklı bi kardeşimiz, şunların vanguardının içinden geçecek . burda yalan söyleyecek bi durum yok hesaba belki 5 aya yakındır girmiyorum ve çarda 1500 tl ye yakın vp li silah vardı o çarda hile kullanmayı bırak bug bile yapmadım hatta banlandıgımı artık oyunu oynamadıgım için satmaya karar verdiğimde öğrendim 2 haftadır kendimi açıklamaya çalışıyorum bakın edin hangi bilgiyi isterseniz sunayım diyorum admalar hep aynı mesajı atıyor am
Ekli dosyayı görüntüle 85969
3.parti yazılım ile ticket attığında verecekleri cevap hep aynı. Adamlara ters şeyler yazarsan seni direk Riot Gamesten bile silebilirler elde kalır 0 :)

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
aynı ticket attığında galiba spama düşüyosun

ahahahah
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
dostum adamlara böyle yazarsan tabii ki silerler ticketini. ayrıca hesabın neden banlandi? hileden dolayiysa adamlara niye kızıyorsun onlar işini yapmış git hileyi aldığın yere kız. Ayrıca haberin olsun attığın ticket otomatik mesaj yani adamlar seni görmemiş bile. Durumu güzel bir dil ile anlatırsan sana cevap vereceklerini düşünüyorum
Hocam 4 defa kendimi izah ettim ancak cevap bile vermiyolar direkt bota düşüyor sinir patlaması yaşadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...