Çözüldü Valorand dword private hack stabil çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dünden beri denemekteyim haritada gözüken adamlar round başlamadan gözükmüyor üstelik round başlayınca bile 2 kişinin falan yerini gösteriyor diğerleri 15 saniye sonra geliyor onda da yine donuyorlar ve biz karşımızda olmadığını zannedip yürüyoruz bir anda çıkıyorlar acaba benimle aynı sorunu yaşayan var mı umarım geliştiriciler bir çözüm bulur

Çözüm
Bunun hileyle hiçbir alakası yoktur valorantın kendi geliştirmiş olduğu sistem yüzünden gecikmeli olarak karşı rakibin yerlerine erişim sağlayabiliyorsunuz Detaylı bilgi için buradan ulaşabilirsiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bunun hileyle hiçbir alakası yoktur valorantın kendi geliştirmiş olduğu sistem yüzünden gecikmeli olarak karşı rakibin yerlerine erişim sağlayabiliyorsunuz Detaylı bilgi için buradan ulaşabilirsiniz.

Çözüm
bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Vanguarddan kaynaklı sadece yakındaki hareket eden adamı doğru gösterir diğerleri donar

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
cevaplarınız için teşekkürler sorunum çözüldü anlamış bulunmaktayım sevgiler.

eren dostum cevabın ve yardımın için çok teşekkür ederim bir maruzatım olucaktı bir kullanıcı benim yazdığıma art niyetle karışık sanki ben hileyi kötülemeye çalııyor muum gibi yanıt verdi kullanıcıyı raporladım farklı başka birey yapmama gerek var mı acaba ?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...