valorant 3 ay ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar benim ban haziran 28 de açılıyor ama arkadaşım 1 ay falan ekliyorlar dedi bazı yerlerde okumuştum böyle bişey doğrumu bu?

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ticket atarak banının ne zaman kalkacağını öğrenebilirsin dostum, ekstra 1 ayı kim uydurmuş merak ettim.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Eklenmiyor dostum.

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Dostum ticket atarak Hem banının ne zaman açılcagını öğreniyorsun
ayrıca 1 ay ekliyorlar mevzusuna gelirsek öyle bişey yok ben hile açtığım halde sadece 3 ay yedim direkt ticket attım ve öğrendiğim tarihten 1 gün sonrası açıldı

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ticket atarak banının ne zaman kalkacağını öğrenebilirsin dostum, ekstra 1 ayı kim uydurmuş merak ettim.
Dostum ticket atarak Hem banının ne zaman açılcagını öğreniyorsun
ayrıca 1 ay ekliyorlar mevzusuna gelirsek öyle bişey yok ben hile açtığım halde sadece 3 ay yedim direkt ticket attım ve öğrendiğim tarihten 1 gün sonrası açıldı
knk hwid ban varken spofer kullanıp girdim ya o yüzden dedim

Üye
4 HİZMET YILI
Bende öyle bişey duydum ama doğru değil galiba

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben 2 ay geçtikten sonra çözüm buldum ve kaldırdım. Anakart üreticilerinin yaptığı bir program aracılığıyla. ve sadece exe dosyasını açtıktan sonra seri numaralrını değiştiriyorsun ve yeniden başlatıyorsun ve ban kalkıyor. Mac adresi falan değiştiryon valorantı siliyon tamam. Sıkıntı çıkmıyor. Bedava ban kaldırma mis.

SEN GİDERKEN BENİ DÖNÜŞTE GÖRMEDİN Mİ ASLANIM
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Spoffer işe yarar spoffer kullanın

Üye
5 HİZMET YILI
Benim banım 12 Haziranda kalkacaktı, gününde girmeme rağmen oyun ortasında hileci uzaklaştırıldı hatası aldım ve hesabım ban yedi. Tekrar sorduğumda 21'inde kalkacak dediler fakat bu sefer birkaç gün daha bekleeyeceğim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Benim banım 12 Haziranda kalkacaktı, gününde girmeme rağmen oyun ortasında hileci uzaklaştırıldı hatası aldım ve hesabım ban yedi. Tekrar sorduğumda 21'inde kalkacak dediler fakat bu sefer birkaç gün daha bekleeyeceğim
ben de mi beklesem kanka çok saçma günün de açılması lazım

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kanka Öyle bir olay yok aldırma onlara ne zaman diyorlar sa o zaman açılır sana bildirim mesajı gelmeden bir şey yapamazlar

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hayır daha önce hiç üstüne eklendiğini görmedim. Ama belki banın bittiği gün sisteminde hile yakalanırsa tekrar atadabilir dikkatli ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...