başını ağrıtabilcek bir olay hiç bulaşmaArkadaşlar selam,
Valorantta 750 lira gibi bir fiyata 36000 vp yüklü sıfır hesap satıldığını duydum, bu konu hakkında bir fikri olan var mı?
Nasıl yapıldığını veya hangi açıktan faydalandıklarını merak ediyorum.
yok ben bunu duydum ve merak ettim bu olayın nasıl olduğunu o yüzden merak ettim nasıl yapıldığınıçalıntı kredi kartıyla vp leri çekip sonra da bunu internet üzerinden satıyorlar fakat hesap 2-3 gün içerisinde patlıyor yani scam uzak durmanı tavsiye ederim
Dostum ucuz etin yahnisi yenilir mi türk kartlardan vuruyorlar. Yarın o hesaba girdiğin ipnin patlama olasılığı yüksek her türlü başın ağrıyacak.Arkadaşlar selam,
Valorantta 750 lira gibi bir fiyata 36000 vp yüklü sıfır hesap satıldığını duydum, bu konu hakkında bir fikri olan var mı?
Unutma ki hayatın boyunca asla kolay bir şekilde para kazanamaz ve bir şeyi olduğu fiyatının çok çok ucuzuna alamazsın, ben bunu 300-400 lira 3-4 kere scam yiyerek anladım. Bu satış hakkında birkaç ihtimal var ve tüm ihtimaller kötü.Arkadaşlar selam,