Valorant 36k VP Açığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam,

Valorantta 750 lira gibi bir fiyata 36000 vp yüklü sıfır hesap satıldığını duydum, bu konu hakkında bir fikri olan var mı?

Nasıl yapıldığını veya hangi açıktan faydalandıklarını merak ediyorum.

vay be 7 sene olmuş
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
çalıntı kredi kartıyla vp leri çekip sonra da bunu internet üzerinden satıyorlar fakat hesap 2-3 gün içerisinde patlıyor yani scam uzak durmanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam,

Valorantta 750 lira gibi bir fiyata 36000 vp yüklü sıfır hesap satıldığını duydum, bu konu hakkında bir fikri olan var mı?

başını ağrıtabilcek bir olay hiç bulaşma

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
çalıntı kredi kartıyla vp leri çekip sonra da bunu internet üzerinden satıyorlar fakat hesap 2-3 gün içerisinde patlıyor yani scam uzak durmanı tavsiye ederim
yok ben bunu duydum ve merak ettim bu olayın nasıl olduğunu o yüzden merak ettim nasıl yapıldığını

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam,

Dostum ucuz etin yahnisi yenilir mi türk kartlardan vuruyorlar. Yarın o hesaba girdiğin ipnin patlama olasılığı yüksek her türlü başın ağrıyacak.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hocam baş ağrıtmayı geç öyle bi hesap olmayabilir bile dolandırıcı olabilirler gerek yok bence öyle heyecanlara

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Twitch bit olayı gibi Çalıntı kartlardan direk kendilerine atarlarsa yakalanacakları için vp gibi sanal şeyleri alıyorlar ucuza satıyorlar

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam,

Unutma ki hayatın boyunca asla kolay bir şekilde para kazanamaz ve bir şeyi olduğu fiyatının çok çok ucuzuna alamazsın, ben bunu 300-400 lira 3-4 kere scam yiyerek anladım. Bu satış hakkında birkaç ihtimal var ve tüm ihtimaller kötü.

Öyle bir hesap olmayabilir parayı alıp ortadan kaybolabilirler.
Çalıntı kredi kartlarıyla hesaba örneğin 1500 liralık para yatırıp 700 liraya satıyor olabilirler, ki eğer böyleyse hesap şikayet üzerine birkaç gün içinde yasaklama alır.

Yani her türlü başın ağrır, kim bilir belki de sadece paranı kaybetmezsin, üstüne daha kötü şeyler de olur, hiç uğraşma, birkaç site var ucuza vp, rp veren siteler. Onlarda da maksimum 5% - 10% indirim yapılıyor zaten, onlardan alabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...