Seçkin Üye
yağmacı karambit veya rgx kelebek ikiside güzel
hocam bu 3 ü arasında rgx veya uzaylı ama bence rgx uzaylı biraz sade kalıyorValorant'a dün biriktirdiğim parayla VP yatırdım. 45665 VP oldu, arkadaşlarım Yağmacı Karambit al dedi fakat benim aklımda RGX Kelebek ya da Uzaylı Avcısı Kelebek geldi. Sizce ne almalıyım?
rgx kelbeek tabikide cunku animasyonu filan baya iyiValorant'a dün biriktirdiğim parayla VP yatırdım. 45665 VP oldu, arkadaşlarım Yağmacı Karambit al dedi fakat benim aklımda RGX Kelebek ya da Uzaylı Avcısı Kelebek geldi. Sizce ne almalıyım?
Knk uzaykı avcısı bıçı alman daha mantıklı rgx kelebeği ben aldım sıkıyo bi yerden sonra bayoneti alman daha mantıklıValorant'a dün biriktirdiğim parayla VP yatırdım. 45665 VP oldu, arkadaşlarım Yağmacı Karambit al dedi fakat benim aklımda RGX Kelebek ya da Uzaylı Avcısı Kelebek geldi. Sizce ne almalıyım?
rgx sıkmaz kanka rgx al derim hem aşırı zevkli animasyonu vsValorant'a dün biriktirdiğim parayla VP yatırdım. 45665 VP oldu, arkadaşlarım Yağmacı Karambit al dedi fakat benim aklımda RGX Kelebek ya da Uzaylı Avcısı Kelebek geldi. Sizce ne almalıyım?
Hocam sorman hata .d, rgx kelebek denk gelirse kaçırma, hissiyatı ve sesi çok iyi. Genel olarak rgx setinin ses efektleri çok iyi..Valorant'a dün biriktirdiğim parayla VP yatırdım. 45665 VP oldu, arkadaşlarım Yağmacı Karambit al dedi fakat benim aklımda RGX Kelebek ya da Uzaylı Avcısı Kelebek geldi. Sizce ne almalıyım?
asil karambitValorant'a dün biriktirdiğim parayla VP yatırdım. 45665 VP oldu, arkadaşlarım Yağmacı Karambit al dedi fakat benim aklımda RGX Kelebek ya da Uzaylı Avcısı Kelebek geldi. Sizce ne almalıyım?
yeni gelen oni bıc hocamValorant'a dün biriktirdiğim parayla VP yatırdım. 45665 VP oldu, arkadaşlarım Yağmacı Karambit al dedi fakat benim aklımda RGX Kelebek ya da Uzaylı Avcısı Kelebek geldi. Sizce ne almalıyım?