Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valorant 500 TL'ye kadar skin changer aimbot ve wall hack önerisi
Valoranttaki butun skin changerlar detect diye biliyorum. Valorantta skin changer kullanma onermiyorum dırekt ban yersın. Ama illaha kullanıcam diyorsan yamatos var bakabilirsin.
riot games skin hilelerine çok dikkat ediyor artık kullanıldığında kalıntı bırakıyor fiyatı önemli değil tabikide sizin kararısınız kullanıp kullanmamak
Kanka ''Midnight'' hilesi 5-6 euro ve içinde skin changer var. Legit bir hiledir 1 ay kullandım güven faktörümde herhangi bir şey olmadı. (Faceit 10 levelim her el 30 vuruyordum ama legit takılıyordum).
Daha güvenli olan iniuria hilesi var 15 euro. İçinde skin changer var ve o da legit hiledir
aga böle yazma boşa paran gider dolandırılırsın gidip youtubda nveya kendi araştıp alman lazım böle yazarsan dolandırıcılar gelebilir
aim bot saten perma ban atıyor esp ban atmaz belli etmessen skin changerda ban atıyor şunu sölim yapma