hepsi kapalı zaten.oyun ayarlarından grafikleri kapalı yap hepsini
config dosyası neredeDostum V-sync açmayı dene eğer olmazsa config dosyasına manuel olarak ayarla ve dosya özelliklerinde salt okunur açıksa kapat .
NVİDİA denetim masasından 3D ayarlarının yönetilmesi seçeneğine tıkla ve düşey senkronizasyosunu kapalı yap, biraz daha aşağıya inip maksimum kare hızını kapalı hale getir dostum oyunda vsync açıksa kapathepsi kapalı zaten.
Post automatically merged:
hocam konuyu tam okuyun
****Valorant ayarlarından FPS Sabitlemeleri kapattım arkadaşlar işe yaramıyor, yazmayın****
dostum şu konuyu tam okuda cevap ver
****Valorant ayarlarından FPS Sabitlemeleri kapattım arkadaşlar işe yaramıyor, yazmayın****
onu da denedim fakat olmadıNVİDİA denetim masasından 3D ayarlarının yönetilmesi seçeneğine tıkla ve düşey senkronizasyosunu kapalı yap, biraz daha aşağıya inip maksimum kare hızını kapalı hale getir dostum
knk grafikleri kapat yeniden açMerhaba, bugün valorant oynayacaktım fakat fps değerine baktım 60 yazıyor.
Benim ekran yenileme hızım 144hz fakat 60fps sabit veriyor.
maalesef işe yaramıyorknk grafikleri kapat yeniden aç
oyun ayarlarında vsync açık olabilr mi?onu da denedim fakat olmadı
açık değil dostumoyun ayarlarında vsync açık olabilr mi?
oyunu silip yeniden yüklemeyi dene o zaman dostum bilmiyorumaçık değil dostum
Denedim fakat çözüme ulaşamadımSelamlar, oyunu tam ekran modunda oynuyorsanız pencereli tam erkan moduna geçmenizi, pencereli tam erkan modunda oynuyorsanız tam ekran moduna geçerek test edin lütfen. Sorun devam ederse bilgilendirin.
Hayır hocam, sabit 60hocam vsync açınca monitörün hz sine sabitler açıp denediniz mi denediyseniz 144 fps gördünüz mü bi cevaplarmsıız ona göre başka bi çözüm üretiyim
oyunu silip tekaradan yüklemeyi denedin mi ama sadece oyunu vanguardı değil vanguardı silersen tekrardan indirmesi uzun sürebilirDenedim fakat çözüme ulaşamadım
Hayır hocam, sabit 60
Denedim fakat çözüme ulaşamadım
Hayır hocam, sabit 60
Bunları da yaptım. Yine aynı
Ayarları kontrol et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?