- Konuyu başlatan
Süper Üye
bloody maus da geçerlinasıl yapılıyo
bloody maus da geçerlinasıl yapılıyo
öyle bir durum yok diye biliyorum :donaylanmış üye şartı varmı şuanki dosyada indirmeniz için ?
bende öyle biliyorumöyle bir durum yok diye biliyorum :d
bende öyle biliyorum
Yetki yetersiz aktarım başarısız oldu bu hatayı aşmanın bir yolu yok mu acaba? Makro dosyasını bloody üzerinden, açıp kordinat komutlarının görselini paylaşsanız bizimle biz elle yazsak olmaz mı peki?bende öyle biliyorum
benim üzerime yazdığı halde açık kaynak kodlarına banada yetki yetersiz diyor ama çok sağlam macro 6 tane varYetki yetersiz aktarım başarısız oldu bu hatayı aşmanın bir yolu yok mu acaba? Makro dosyasını bloody üzerinden, açıp kordinat komutlarının görselini paylaşsanız bizimle biz elle yazsak olmaz mı peki?
bu dosyaları paylaşırken birde hassasiyetini paylaşman gerekiyor dostum , çünkü makroyu hangi hassasiyette yazdıysan ona göre uyarlı olurMerhabalar, uzun süredir araştırmalar yaptığım ve en keyifli oyun stabilliğinde bir şey ortaya dökmek istedim bu makro bloody ve a4tech mouse kullanan oyuncular için tasarlanmıştır.
Credit: YouTube videosundaki kanala aittir.
No Recoil
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Peki paylaşır mısın bizimle?ban yok ben bayadır kullanıyorum macro kodladım oscar editörden ücretli macrolar arkadaşlar