Onaylı Üye
Bilgisayarım Valorantı Açınca error veriyo ve coküyo cozumunu bilen yazsın
bi bilgi versen yardım ederdik. sistemin yetiyormuki?Bilgisayarım Valorantı Açınca error veriyo ve coküyo cozumunu bilen yazsın
sistemim yetiyo baya yetiyo ama acınca cokuyobi bilgi versen yardım ederdik. sistemin yetiyormuki?
sistemim kötü deil önceden acıp simdi acmıyo cokertiyo pcyisistemin kötü olabilir
önceden acılıyodu simdi cokuyoKanka daha önce oluyor muydu ki de şimdi oldu? Bence de bi sistem bilgilerini yaz
discordunu yazda dm den konusak burdan cok anlamıyombi bilgi versen yardım ederdik. sistemin yetiyormuki?
dc hesabımı bi takım olaylardan dolayı paylasamam kankam. iştersen burdan yada burdaki DMe gel. eğer burdan dmden konusmak iştersen bana yaz ben dönerim.sistemim yetiyo baya yetiyo ama acınca cokuyo
Post automatically merged:
sistemim kötü deil önceden acıp simdi acmıyo cokertiyo pcyi
önceden acılıyodu simdi cokuyo
discordunu yazda dm den konusak burdan cok anlamıyom
buranın dminden bana yazsan ben cok bilmiyomdc hesabımı bi takım olaylardan dolayı paylasamam kankam. iştersen burdan yada burdaki DMe gel. eğer burdan dmden konusmak iştersen bana yaz ben dönerim.
sürücünde problem var, ekran kartı markan ne?Bilgisayarım Valorantı Açınca error veriyo ve coküyo cozumunu bilen yazsın