Güncel olarak .ahk scripti kullanan var mı bunny, pixelcolor vs. olsun ben yaklaşık 6 ay kadar pixelcolor ahk kullandım operator ile çıkmadan vuruyordum herkesi felan ama sonra aimbot kullanıp ban yemiştim o yüzden de geri dönmek istemedim ama şu an ban atmıyorsa yeniden yükleyebilrim ahk scriptini kullanan var mı ?
Pencereli tam ekran moda almalısın oyuna girince 1 kere f2 tuşuna bas artından düşman rengini sarı yap sol alt tuşuna basılı tutarak düşmana crosshairini tut otomatik ateş edecektir.
Kimse net bir şey söylemiyor. Yorumlara bakıldıgında kimisi ban attıgını kimisi atmadıgını söylüyor ortada net bir şey yok. TIKLA çok önceden bunu kullanıyordum + olarak aimbot kullandıgım için ban yedim ama ahkyı uzun zaman kullanmıştım. şu anda baktıgımda ise direk hwid atıyormuş. yeni paylaşılan ahkyı da denedim ama çalışmadı.
Kimse net bir şey söylemiyor. Yorumlara bakıldıgında kimisi ban attıgını kimisi atmadıgını söylüyor ortada net bir şey yok. TIKLA çok önceden bunu kullanıyordum + olarak aimbot kullandıgım için ban yedim ama ahkyı uzun zaman kullanmıştım. şu anda baktıgımda ise direk hwid atıyormuş. yeni paylaşılan ahkyı da denedim ama çalışmadı.