Forumdaki Valorant Hilesini Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Forumdaki valorant hilesini kullanan arkadaşlara soruyorum acaba hile ban yedirtiyor mu kullanmak istiyorum ama tedirginim ne kadar süre ban atmaz yada 2 3 ay gibi mi yoksa 5 6 oyun sonra ban atıyor mu bilginiz var mı bu konuda ?

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Reis ban yemen çok zor belli etmeden oynarsan ama uzman üye olanı dene

Griffin Premium
Ödüller
11
7 HİZMET YILI
Hocam hile şuan ud yani ban atmıyor ama bu durum değişkenlik gösterir ve kesin bir şey söylemek mümkün değildir biliyorsunuz vangurad biraz sıkıntılı bir anti cheat sistemi bu yüzden kesin bir şey söylemek mantıksız olur. Çünkü legit oynarsınız fakat hile detected olur ban yersiniz hile undetected olur belli edersiniz ban yersiniz bu böyle böyle değişir bunun bilincinde olarak main hesabınız dışında bir hesapla kullanmanız daha sağlıklı olur.

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
şuan yakalanmamış kullanan arkadaşlarım 1 haftadır ban yemedi illa yakalanacaktır ama şuan güvenilir ne zaman yakalanıp ban atıcağı belli olmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
benim öğrendiğim kadarıyla her türlü yiyyorsun ancak spofferla açarsin gine kullanirsin yani bulmam gerekli

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hocam legit olarak oynayan bir arkadasım var artı spoffer kullanıyor 1 haftadan fazla oldu ban yemedı deneyebılırsın ama dedıgım gıbı legıt oynaman onemlı
ben baska hıle kullandım valoda satın aldıgım bır hıle butun hesapları banladılar artı maınboard ban attılar

Üye
2 HİZMET YILI
ya ben hile ile oynadığım zaman direkt ip ban yiyorum bypass var mı bildiğiniz ?

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dikkatli kullanmakta fayda var adminlerimiz bir sorun olduğunda zaten hileyi kapatıyor ve öncesinde test ediyorlar.

Exponental
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Forumda bulunan hile "suanlık" sorunsuz bir şekilde calısmakta ve undetected olmakla beraber gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz zaten inject method vesaire baya başarılı oyle kolay kolay detected olma durumu yok ama gidip smoke içindeki adamların hepsini vurup reporttan dolayı ban yerseniz lütfen forumda gelip ağlamayın

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
spooferın oldukça gönül rahatlıgıyla kullanırsın dostum bende kullanmak istiyorum merak ediyorum

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
4 gündür kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok. Legit oyna report yemezsen hile fixlenene kadar ban yemezsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
şüphe çekmediğin sürece saatlerce oynarsın hile çok güzel ben çok beğendim

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Legit oynayıp fazla report yemezsen ban yemezsin çünkü hile ud. Ama yarın ud olur mu bilemiyoruz. Ben neredeyse 100 maç attım ban yemedim legit şekilde full mvp oynuyorum.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Her zaman denildiği gibi 3-5 maç legit oynayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...