ilgilenen bi sistem vardır elbetBaşka bir konuda daha yazmıştım ama burada da yazayım şu anda riot çalışanları 1 haftalığına tatile çıktılar yani şu anlık hile fixlenmez ama 1 hafta sonra işlerine geri döndüklerinde hem hile fix yer gibi duruyor hemde kullananlara ban atabilirler.
Sistem var ama şu anlık o sistemi o hileye karşı getirecek bi insan işin başında değil.Sonuçta her hile farklı bi açık bulup onu abuse edip hilenin çalışmasını sağlıyor.ilgilenen bi sistem vardır elbet
doğrudur haklısınSistem var ama şu anlık o sistemi o hileye karşı getirecek bi insan işin başında değil.Sonuçta her hile farklı bi açık bulup onu abuse edip hilenin çalışmasını sağlıyor.
dediğim auto hot key programı eylülden beri çalışıyor dün denedimBaşka bir konuda daha yazmıştım ama burada da yazayım şu anda riot çalışanları 1 haftalığına tatile çıktılar yani şu anlık hile fixlenmez ama 1 hafta sonra işlerine geri döndüklerinde hem hile fix yer gibi duruyor hemde kullananlara ban atabilirler.
dediğim trigger bot eylülden beri çalışıyor dün denedim.Sistem var ama şu anlık o sistemi o hileye karşı getirecek bi insan işin başında değil.Sonuçta her hile farklı bi açık bulup onu abuse edip hilenin çalışmasını sağlıyor.
istersen atabilirim hala çalışıyor ama çok fazla report yersen banlanma şansın varkardeşim bende yapmak istiyorumda daha yapmadım yardımcı olursalar bende yapıcam
benim bildiğim riotda bunun farkında kolay kolay ahk scriptlerini tespit edemiyorlar.Kardeşim macro 3.parti yazlım olduğundan her türlü tespit edilebilir safe demesinin nedeni şuan fix yememesidir, fix yememesi demekte daha uzun süre ban yememen demektir.
dostum ben merak ettim atabilir misin linkini ?dediğim auto hot key programı eylülden beri çalışıyor dün denedim
Post automatically merged:
dediğim trigger bot eylülden beri çalışıyor dün denedim.
istersen atabilirim hala çalışıyor ama çok fazla report yersen banlanma şansın var
benim bildiğim riotda bunun farkında kolay kolay ahk scriptlerini tespit edemiyorlar.
Kolay kolay diyorsun, yani illaha ki tespit edilebiliyor. Her türlü ban yiyebilirsin yanidediğim auto hot key programı eylülden beri çalışıyor dün denedim
dediğim trigger bot eylülden beri çalışıyor dün denedim.
istersen atabilirim hala çalışıyor ama çok fazla report yersen banlanma şansın var
benim bildiğim riotda bunun farkında kolay kolay ahk scriptlerini tespit edemiyorlar.