yok hayır csgo gibi script vs türünde programlara izin var ama başka bir hile kullanacaksan ana hesabında kullanmamaya özen gösterRiot ahk scriptlere ban atıyor mu ? Ya da risk var mı ?
reddit de bir şeyler okudum da bazı oyunlar ahk yı tespit edip ban atabiliyorlarmış onun için sormuştum, teşekkürleryok hayır csgo gibi script vs türünde programlara izin var ama başka bir hile kullanacaksan ana hesabında kullanmamaya özen göster
İzin var diye birşey yok yakalanırsan banlanırsın ne saçmalıyorsun?yok hayır csgo gibi script vs türünde programlara izin var ama başka bir hile kullanacaksan ana hesabında kullanmamaya özen göster
Neden bu kadar saldırgansın anlamıyorum ama hangi yöntemle yakalanabilirsin acaba? Programı detect etmiyorsa ahk üstünden yapılan tüm hareketler insan hareketleri ile benzer. Recoil control ve bunnyhop gibi script ile yapılan şeyler deneyimli bir oyuncunun yapabileceği hareketler overwatch gibi bir sistemde anlaşılması imkansız.İzin var diye birşey yok yakalanırsan banlanırsın ne saçmalıyorsun?
Neden bu kadar saldırgansın anlamıyorum ama hangi yöntemle yakalanabilirsin acaba? Programı detect etmiyorsa ahk üstünden yapılan tüm hareketler insan hareketleri ile benzer. Recoil control ve bunnyhop gibi script ile yapılan şeyler deneyimli bir oyuncunun yapabileceği hareketler overwatch gibi bir sistemde anlaşılması imkansız.
İzin var diye birşey yok yakalanırsan banlanırsın ne saçmalıyorsun?
ahk nedir?Riot ahk scriptlere ban atıyor mu ? Ya da risk var mı ?