Valorant aim nasıl geliştirilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Oyuna yeni başladım. Harita, peek vs. o tarz şeylere hakimim ama aim konusunda kötüyüm. Geliştirmek için ne yapmalıyım? Ölüm kalım savaşı ve poligon dışında neler yapabilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Aimlab'de spidershot speed ve sixshot calismalarini oyna. Gridshot sadece isinmak icin yararli kanimca, maca girmeden de gridshot oynayabilirsin. Spidershot speed senin flicklerinin hizini arttirir, sixshot ise isabetini. mouse kontrolune tam hakim olmadigina dusunuyorsan da linetrack tarzi egzersizler olabilir.

not: hilesiz 2k immo peak, 70h aimlabim var.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Aimlab ile antreman yapman gerekli,yuksek dpi ayari ile oynamalısin
Aynı antremanlarla cs2 de kisan adama head shot çekebiliyorum aime gerek kalmadan

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
kanka aimlab falan boş iş oynaya oynaya gelişiyorsun ondan önce gamesense geliştirmek daha önemli git espor maçları izle çoğunlukla deatmatch vs. gir aimin öyle iyileşir

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Ilk ranked macini atana kadar en az 5 dm atman lazim. Aim bi yerden sonra oturuyor zaten.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Günlük ölüm maçı ve poligon oynaman yeterli olacaktır diye düşünüyorum

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
En önemli şey fare kankam yüksek dpi ele oturuş rahatlık gerisi düzenli oynayarak oturur benimde aimim çok kötüydü ellerim ufak gittim razer viper mini aldım çok fark ettirdi ekipmanlara hiç önem vermezdim bu zamana kadar.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
ekstra olarak, dusuk dpi - yuksek dpi olayi da gereksiz. hangisine alisiksan, hangisiyle daha rahatsan oyle oynaman gerekir. dusuk dpi daha az pixel tarar ve direkt hareketler yapar, yuksek dpi daha hassas hareketler saglar. 400dpi 0.45 sens ile oynuyordum ben mesela, cogunlukla kol oyuncusuyum ancak gerektiginde bilegimi de kullaniyordum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aim lab indirip aim çalışabilirsiniz

Üye
2 HİZMET YILI
aimlab işe yaramıyor kanka hassasiyete alıştırıyo sadece oynaya oynaya aim kasarsın anca

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Aim olayı sadece mouseyi adamın üstüne getirme değildir knk valorantta csde oldugu gibi cross dogru açıya koyman lazım bunun içinde haritaları iyi bilmen lazım
pro oyuncuları izle hangi açıda nasıl cross koyduklarını ezberle daha kolay adam vuracaksın emin ol.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Aim trainer oyunlarında kendimi epey geliştirmişligim var dene derim

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kanka hellian ın aim geliştirme videosu var onu yap her gün bide miyagi method var ona bak aim sakinliğini koruyor miyagi method

NUX

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Uygun bir mouse ve dpi, aimlab da ısındıktan sonra biraz oyun içerisinde poligon da alıştırma yaparak rahatlıkla kendini geliştirebilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aimlab kullan bır de valorantın polıgonundakı tp varya oradakı polıgonda sıte gırerken kendını denemelısın (yuksek dpı ayarlarında oynamaya alıstır kendını) valorant hızlı bır oyun sende hızlı aım koyup tek atman lazım (tek mermı ıle oynamaya calıs alıstır kendını)

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
aimlabden calısabilirsin aimine birde poligondan hergun alıstır kendini 1 , 2 saat gelisirsin baya

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kanka kolay botlara al ve yavaş yavaş çalış daaha faydalı flck atma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...