Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyuna yeni başladım. Harita, peek vs. o tarz şeylere hakimim ama aim konusunda kötüyüm. Geliştirmek için ne yapmalıyım? Ölüm kalım savaşı ve poligon dışında neler yapabilirim?
Aimlab'de spidershot speed ve sixshot calismalarini oyna. Gridshot sadece isinmak icin yararli kanimca, maca girmeden de gridshot oynayabilirsin. Spidershot speed senin flicklerinin hizini arttirir, sixshot ise isabetini. mouse kontrolune tam hakim olmadigina dusunuyorsan da linetrack tarzi egzersizler olabilir.
kanka aimlab falan boş iş oynaya oynaya gelişiyorsun ondan önce gamesense geliştirmek daha önemli git espor maçları izle çoğunlukla deatmatch vs. gir aimin öyle iyileşir
En önemli şey fare kankam yüksek dpi ele oturuş rahatlık gerisi düzenli oynayarak oturur benimde aimim çok kötüydü ellerim ufak gittim razer viper mini aldım çok fark ettirdi ekipmanlara hiç önem vermezdim bu zamana kadar.
ekstra olarak, dusuk dpi - yuksek dpi olayi da gereksiz. hangisine alisiksan, hangisiyle daha rahatsan oyle oynaman gerekir. dusuk dpi daha az pixel tarar ve direkt hareketler yapar, yuksek dpi daha hassas hareketler saglar. 400dpi 0.45 sens ile oynuyordum ben mesela, cogunlukla kol oyuncusuyum ancak gerektiginde bilegimi de kullaniyordum.
Aim olayı sadece mouseyi adamın üstüne getirme değildir knk valorantta csde oldugu gibi cross dogru açıya koyman lazım bunun içinde haritaları iyi bilmen lazım
pro oyuncuları izle hangi açıda nasıl cross koyduklarını ezberle daha kolay adam vuracaksın emin ol.