Valorant Aimim Bir Noktadan Sonra Gelişmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sıkıp sıkıp durursan zaten aimliki bir şeyin kalmaz birazcık düşüncelerinle oyununa değer kat

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi gold1 olabildim en fazla ve aimim en fazla bir noktaya kadar geliyo ondan sonra duruyor program önerisi, ayarlar, vs açığım hepsine.
Aim lab indir ve Helian ın aim çalışma programını uygula günlük 1 saat ve üstünü gözünden çıkart eğer gelişmek istiyorsan
Aynı zamanda oyun bilgine dayanarak oynamaya başla ve peek türlerini öğren Eğer Hz düşükse senin normal milleti vuramaman 60 hz ile max dia gördüm daha goremedim

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kanka bence aim lab da günde 2 saatini minimum bir şekilde harcaman lazım yoksa dia stack kalırsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk bu aim geliştirme olayı tak diye olan birşey değilki düzenli olarak devamlı çalısman lazım bu yıllar icinde gelisen birşey

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Tabii ki de gelişmez oyun bilgisi devreye giriyor o zaman hem de aim kasmanın sonu olmasa emin ol öyle obezler var ki çıkmaz aimlab gibi uygulamalar dan böyle olması bence daha iyi aimin kötü olsa da bilgi altın altın :D

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Cross değişlikliği yap grafik ayarlarını en düşüğe al bundan az da olsa iş görür

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi gold1 olabildim en fazla ve aimim en fazla bir noktaya kadar geliyo ondan sonra duruyor program önerisi, ayarlar, vs açığım hepsine.
Aim programları falan kullanabilirisin. Ayarlardan bi de kurşun gidişatını gösteren şeyi kapatırsan. Yanlış gösteriyor merminin gittiği yeri.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka botlarla zorlu maça gir ama şöyle yap adamı arkanda bırak bir anda dön vurmaya çalış ben böyle geliştirdim tavsiye ederim

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
düzenli olarak antrenman yap knk , aimlab kullan bazı programlar katkı sağlamakta 1-2 belkide 3 hafta kadar sıkı çalış maçlara girmeden önce 30 dk - 1 saat anternman yap sonuçlarını görürsün

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
fps yeterli kadar yüksek değilse ve sisteminde çok imputlag varsa aimin o kadar kötüleşir

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Günde yaklaşık 2 saat kadar bir DM maçına girmen lazım sonrasında da AimLAB girip bu ısıyı birleştirmen lazım sonra ki farkı ve tepkimelerinin farkını göreceksin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Benim size en büyük tavsiyem oyunu alaya alarak oynamanız yani oyun olduğunu bilerek ben o şekilde gayet iyi oynuyordum herkese rush atın değişik hareketler deneyin sonrasında gelişirsiniz zaten ve kesinlikle kendinizi kasmayın ne kadar kasarsanız o kadar kötü olursunuz bana göre.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Günlük 1 saat 2li headshot flick dene poligonda baya gelisirsin kmk
kanka 1 2 saatte çok fazla be onun yerşne pratik max 30dklık ama hayvan gibi geliştircek bişeyler lazım
Post automatically merged:

Sıkıp sıkıp durursan zaten aimliki bir şeyin kalmaz birazcık düşüncelerinle oyununa değer kat
valla yapmaya çalışıyorum ama genelde panikliyorum adam görünce .D

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
küçüklüğümden beri cs1.6 oyuncusuydum valoranta geçtiğimde bronz gümüş arası takılıyordum sonrasında aimlabı kovaaksı öğrendim 1 ayda bir rutin değiştirerek 1 yıl içerisinde immo3 1k oldum program iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...