Nvidia değil amd ekran kartı kullanıyorumNvidia tabanlı ekran kartı kullanıyorsan Nvidia kontrol paneline girip grafik iyileştirme seçeneklerine bak,oyuna yeni güncellemeler üst üste geldiği için
performans iyileştirmelerine pc de yetişemiyor
ben overclock ayarlayıp, çözünürlük düşürerek önüne geçebiliyorum bu durumun
Çokca farklı çözünürlük denedim ama pek birşey değişmediKanka ekranı çözünürlük düşür belki o şeyden oluyordur hani csgoda kafalr kocaman falan oluyordu ya
alakası yokKanka ekranı çözünürlük düşür belki o şeyden oluyordur hani csgoda kafalr kocaman falan oluyordu ya
Pingin ortalama kaçArkadaşlar Uzun süredir valorant oynuyorum ama bu haftalarda valorant sanki akıcı değilmiş gibi gözüküyo internette çokca aratma yaptım valorant grafik ayarlarını düşürdüm tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bıraktım windows defenderi kapalı tuttum ama hiçbiri işe yaramdı ne yapmam gerekiyor fps im yüksek 180 200 fps arası alıyorum ama bir türlü akıcı oynuyamıyorum.
35-40 arasıPingin ortalama kaç
144monitörün kaç hz
Dostum pc den anlıyorum zaten 1 ayda bir kasa içi temizlik ve termal macun yenilmesi yapıyorum üstüne 3 ayda bir temiz bir format kuruyorum daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım 1 haftadır bu sprunla karşılaşıyorumsorunun oyundan mı yoksa pc den mi olduğunu çözmelisin eğer pc deyse bakım yap (güncellemeler, kasa temizliği, mümkünse ram yükselt) dersen sorunun pc den olduğunu nasıl anlarım diye diğer oyunlara bak, furmark testi yap. Eğer sorun oyundansa silip tekrar yükle ama tamamen çünkü bu tür oyunlar gizli dosyaların içine bile dosyalar bırakabiliyor baktın olmuyor temiz format at. Umarım yardımcı olabilimişimdir.
virüste girmiş olabilir bence format atmalısın tabi sen bilirsin yine de144
Post automatically merged:
Dostum pc den anlıyorum zaten 1 ayda bir kasa içi temizlik ve termal macun yenilmesi yapıyorum üstüne 3 ayda bir temiz bir format kuruyorum daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım 1 haftadır bu sprunla karşılaşıyorum
Dostum zaten format attım daha önceki konularımda valoranttan ban yiyip açmıştım kendim onla birlikte formatta attımvirüste girmiş olabilir bence format atmalısın tabi sen bilirsin yine de
o zaman furmark testi yap ekran kartı kendine gelsin bide pc çok ısınıyorsa msı afterburner programından fanları hızlandırabilirsinDostum zaten format attım daha önceki konularımda valoranttan ban yiyip açmıştım kendim onla birlikte formatta attım
Dostum çoğunu yaptım ekran kartım gayet iyi değrler veriyor üstüne fanlarım turbo modunda çalışıyor bu yüzden bir sorun olacağını sanmıyorumo zaman furmark testi yap ekran kartı kendine gelsin bide pc çok ısınıyorsa msı afterburner programından fanları hızlandırabilirsin
iş tekrar formata kaldı o zaman çünkü pc nin değerleri iyi diyorsun o zaman format yapacak pek bir şey yok gibiDostum çoğunu yaptım ekran kartım gayet iyi değrler veriyor üstüne fanlarım turbo modunda çalışıyor bu yüzden bir sorun olacağını sanmıyorum
Dostum formatla geçecek birşey değil çünkü zaten fps değerlerim parça değerlerim iyi yakın bir zamanda format attım zaten bu yüzden olsaydı ilk attığımda düzelirdiiş tekrar formata kaldı o zaman çünkü pc nin değerleri iyi diyorsun o zaman format yapacak pek bir şey yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?