Valorant Akıcı Değil Gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Uzun süredir valorant oynuyorum ama bu haftalarda valorant sanki akıcı değilmiş gibi gözüküyo internette çokca aratma yaptım valorant grafik ayarlarını düşürdüm tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bıraktım windows defenderi kapalı tuttum ama hiçbiri işe yaramdı ne yapmam gerekiyor fps im yüksek 180 200 fps arası alıyorum ama bir türlü akıcı oynuyamıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
aynı durum bende de var monitörüm 165hz olmasına rağmen akıcı degil gibi, ve pingim 34-38 arası değişmesine rağmen geriye atmalar ve silah seslerinde karışmalar oluyor

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Nvidia tabanlı ekran kartı kullanıyorsan Nvidia kontrol paneline girip grafik iyileştirme seçeneklerine bak,oyuna yeni güncellemeler üst üste geldiği için
performans iyileştirmelerine pc de yetişemiyor
ben overclock ayarlayıp, çözünürlük düşürerek önüne geçebiliyorum bu durumun

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Nvidia tabanlı ekran kartı kullanıyorsan Nvidia kontrol paneline girip grafik iyileştirme seçeneklerine bak,oyuna yeni güncellemeler üst üste geldiği için
performans iyileştirmelerine pc de yetişemiyor
ben overclock ayarlayıp, çözünürlük düşürerek önüne geçebiliyorum bu durumun
Nvidia değil amd ekran kartı kullanıyorum
Post automatically merged:

Kanka ekranı çözünürlük düşür belki o şeyden oluyordur hani csgoda kafalr kocaman falan oluyordu ya
Çokca farklı çözünürlük denedim ama pek birşey değişmedi

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Uzun süredir valorant oynuyorum ama bu haftalarda valorant sanki akıcı değilmiş gibi gözüküyo internette çokca aratma yaptım valorant grafik ayarlarını düşürdüm tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bıraktım windows defenderi kapalı tuttum ama hiçbiri işe yaramdı ne yapmam gerekiyor fps im yüksek 180 200 fps arası alıyorum ama bir türlü akıcı oynuyamıyorum.
Pingin ortalama kaç

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
güncelleme ile ilgili bir sorun olabilir düzeltirler en kısa zamanda bence sorunu

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
sorunun oyundan mı yoksa pc den mi olduğunu çözmelisin eğer pc deyse bakım yap (güncellemeler, kasa temizliği, mümkünse ram yükselt) dersen sorunun pc den olduğunu nasıl anlarım diye diğer oyunlara bak, furmark testi yap. Eğer sorun oyundansa silip tekrar yükle ama tamamen çünkü bu tür oyunlar gizli dosyaların içine bile dosyalar bırakabiliyor baktın olmuyor temiz format at. Umarım yardımcı olabilimişimdir.

“Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyor”
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
monitörün kaç hz

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
monitörün kaç hz
144

sorunun oyundan mı yoksa pc den mi olduğunu çözmelisin eğer pc deyse bakım yap (güncellemeler, kasa temizliği, mümkünse ram yükselt) dersen sorunun pc den olduğunu nasıl anlarım diye diğer oyunlara bak, furmark testi yap. Eğer sorun oyundansa silip tekrar yükle ama tamamen çünkü bu tür oyunlar gizli dosyaların içine bile dosyalar bırakabiliyor baktın olmuyor temiz format at. Umarım yardımcı olabilimişimdir.
Dostum pc den anlıyorum zaten 1 ayda bir kasa içi temizlik ve termal macun yenilmesi yapıyorum üstüne 3 ayda bir temiz bir format kuruyorum daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım 1 haftadır bu sprunla karşılaşıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
144

Dostum pc den anlıyorum zaten 1 ayda bir kasa içi temizlik ve termal macun yenilmesi yapıyorum üstüne 3 ayda bir temiz bir format kuruyorum daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım 1 haftadır bu sprunla karşılaşıyorum
virüste girmiş olabilir bence format atmalısın tabi sen bilirsin yine de

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum zaten format attım daha önceki konularımda valoranttan ban yiyip açmıştım kendim onla birlikte formatta attım
o zaman furmark testi yap ekran kartı kendine gelsin bide pc çok ısınıyorsa msı afterburner programından fanları hızlandırabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
o zaman furmark testi yap ekran kartı kendine gelsin bide pc çok ısınıyorsa msı afterburner programından fanları hızlandırabilirsin
Dostum çoğunu yaptım ekran kartım gayet iyi değrler veriyor üstüne fanlarım turbo modunda çalışıyor bu yüzden bir sorun olacağını sanmıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum çoğunu yaptım ekran kartım gayet iyi değrler veriyor üstüne fanlarım turbo modunda çalışıyor bu yüzden bir sorun olacağını sanmıyorum
iş tekrar formata kaldı o zaman çünkü pc nin değerleri iyi diyorsun o zaman format yapacak pek bir şey yok gibi

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
iş tekrar formata kaldı o zaman çünkü pc nin değerleri iyi diyorsun o zaman format yapacak pek bir şey yok gibi
Dostum formatla geçecek birşey değil çünkü zaten fps değerlerim parça değerlerim iyi yakın bir zamanda format attım zaten bu yüzden olsaydı ilk attığımda düzelirdi

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
formatlık bir durun değil, ekran sürücüsü belki sıkıntı çıkarıyor olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...