- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
DestekliyorEkrankartın Diretcx 11 destekliyor mu
DestekliyorEkrankartın Diretcx 11 destekliyor mu
144hz bir monitör kullanıyorum disk ve ram değerlerim normalEğer monitörün 60hz bu gayet normal ama diğer türlü oyun açıkken arkaplanı kontrol et ramin diskin gereğinden fazla ya da işlemcin ekran kartın %kaç kullanılıyor bi kontrol et
Zaten görüntü ayarlarımı orta ayar ile denedim aynı sorun düşük ayarda da aynı sorunu verdi ekran kartım 4 gbgörüntü ayarlarından biraz ferakat ederek daha akıcı bi oyun elde edebilirsin birde ekran kartın kaç gb ?
ram kaç hocamZaten görüntü ayarlarımı orta ayar ile denedim aynı sorun düşük ayarda da aynı sorunu verdi ekran kartım 4 gb
16gbram kaç hocam
Anlamadım bende discord arkada kapalı da denedim ama hala aynı sorun varaslında iyi ram falan valo açıkken arkada uygulama çalışmadığından emin ol daha akıcı olduğunu hissediceksin discord falan tarzı uygulamalar açıkken akıcı olmuyor gibi görülebilir sana
Laptop kullanmıyorumlaptoptan oynuyorsan sistem otomatik olarak dahili karta atıyor olabilir. onu kontrol etmelisin
144 hz kullanıyorum fps imde hz im in üzerinde sanmamhz ile lakalı kankas
bilemiyorum o zaman hacı ama çözebilirsen sorunu sabitle de mutlaka işimize yarar bir günLaptop kullanmıyorum
çözebilirsem sabitlerimbilemiyorum o zaman hacı ama çözebilirsen sorunu sabitle de mutlaka işimize yarar bir gün