woofer zaten spoofer markasıvalorant için pc topluyorum hile açıcam ama spoofer deil wooferli le tekrar bağlanabileceğim bir anakart istiyorum önerebileceğiniz bir aakart vs. var mı ?
isteğim şu ban yicem ve hani çok zorlanmadan ekrar başka bir hesapla giricem / bunu urmadan yapabilmek için istiyorumwoofer zaten spoofer markasıdemek istediğin hwid ban kaldırma kolaylığı ise gigabyte veya msi alabilirsin
Bu durumda, "Secure Boot" ve "TPM" (Trusted Platform Module) özelliklerine sahip bir anakart seçmeniz önerilirvalorant için pc topluyorum hile açıcam ama spoofer deil wooferli le tekrar bağlanabileceğim bir anakart istiyorum önerebileceğiniz bir aakart vs. var mı ?
aga woofer zaten spoofervalorant için pc topluyorum hile açıcam ama spoofer deil wooferli le tekrar bağlanabileceğim bir anakart istiyorum önerebileceğiniz bir aakart vs. var mı ?
gigabyte da kalkıyor en rahat benimkinden biliyorum.valorant için pc topluyorum hile açıcam ama spoofer deil wooferli le tekrar bağlanabileceğim bir anakart istiyorum önerebileceğiniz bir aakart vs. var mı ?
aga o ban acılmazda ip resete ve vanguard kapa düzelir öylearakdaslar elinde spoofer olan varmı banladık baska oyunda takılırrken vanguart acık unutmusum kendı kendıne algılayıp banladı benı yardımcı olursanız sevınırım
aga hwid atmıs hıc bırsekılde gıremıyorumaga o ban acılmazda ip resete ve vanguard kapa düzelir öyle
spoofer şart knk işte yineaga hwid atmıs hıc bırsekılde gıremıyorum
hangi hileden yedinaga hwid atmıs hıc bırsekılde gıremıyorum
Gigabyte, rahmetli Kemal Sunal der ya " Karının üstüne ceketimizi atsak h*mile kalıyor." aynı o hesap, banı kaldırmak çok kolay.valorant için pc topluyorum hile açıcam ama spoofer deil wooferli le tekrar bağlanabileceğim bir anakart istiyorum önerebileceğiniz bir aakart vs. var mı ?