valorant anakart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
valorant için pc topluyorum hile açıcam ama spoofer deil wooferli le tekrar bağlanabileceğim bir anakart istiyorum önerebileceğiniz bir aakart vs. var mı ?

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
valorant için pc topluyorum hile açıcam ama spoofer deil wooferli le tekrar bağlanabileceğim bir anakart istiyorum önerebileceğiniz bir aakart vs. var mı ?
woofer zaten spoofer markası :D demek istediğin hwid ban kaldırma kolaylığı ise gigabyte veya msi alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
woofer zaten spoofer markası :D demek istediğin hwid ban kaldırma kolaylığı ise gigabyte veya msi alabilirsin
isteğim şu ban yicem ve hani çok zorlanmadan ekrar başka bir hesapla giricem / bunu urmadan yapabilmek için istiyorum

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Gıgabyte anakartlarını tercih et

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bu durumda, "Secure Boot" ve "TPM" (Trusted Platform Module) özelliklerine sahip bir anakart seçmeniz önerilir

1. ASUS ROG Strix B550-F Gaming (Wi-Fi 6): Bu anakart, Valorant gibi oyunlar için mükemmel bir performans sunar ve aynı zamanda Secure Boot ve TPM özelliklerine sahiptir. Ayrıca, Wi-Fi 6 bağlantısı da bulunmaktadır.
  2. MSI MAG B550 TOMAHAWK: Bu anakart da Valorant gibi oyunlar için yeterli performans sunar ve Secure Boot ve TPM özelliklerine sahiptir. Ayrıca, USB 3.2 Gen 2x2 ve PCIe 4.0 desteği de bulunmaktadır.
  3. ASRock B450M Steel Legend: Bu anakart, daha düşük bütçeli bir seçenektir ancak yine de Valorant için yeterli performans sunar ve Secure Boot özelliğine sahiptir. Ayrıca, 7.1 CH HD Audio ve M.2 PCIe Gen3 x4 desteği de bulunmaktadır.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
gigabyte da kalkıyor en rahat benimkinden biliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
arakdaslar elinde spoofer olan varmı banladık baska oyunda takılırrken vanguart acık unutmusum kendı kendıne algılayıp banladı benı yardımcı olursanız sevınırım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arakdaslar elinde spoofer olan varmı banladık baska oyunda takılırrken vanguart acık unutmusum kendı kendıne algılayıp banladı benı yardımcı olursanız sevınırım
aga o ban acılmazda ip resete ve vanguard kapa düzelir öyle

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Gigabyte, rahmetli Kemal Sunal der ya " Karının üstüne ceketimizi atsak h*mile kalıyor." aynı o hesap, banı kaldırmak çok kolay.

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
İlk önce bakman gereken TPM, Secure Boot özelliği olması gerek. Ondan sonra spoofer en rahat gigabyte ve msı anakartları için daha rahat oluyor

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Gigabyte veya asus alın hocam öncelik tabikide gigabyte olsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bence hiç uğraşma al bi spoofer bak dalgana knk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...