Valorant Atılan ban hk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
merhabalar, desteğe banımın ne zaman kalkacağını sormak için ticket attığımda bana cihaz banımın sınırsız olduğunu ve kalkmayacağını söyledi. kullandığım hileyi bu siteden almıştım yani paralı hile vs. değildi. Sizde durumlar nedir acaba bana gönderilen mesaj oto mesaj mı?

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Otomsj değil bu gerçek destek yetkilisi

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ilk ban dalgasında yediysen açılacağını düşünüyorum steam destek gibi değiller yardımcı olur riot

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ban atıldıysa açılcağını sanmıyorum

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kardeşim ben de böyle bir başlık açtım "banlar açılmayacak" yazdım fakat tepki aldım. Yok "kalkacak" da "insanların umuduyla oynama" da. Anladım ki aynı hileyi kullanmamıza rağmen riot kafasına göre sınırsız ban ve süreli ban atıyor çünkü forumdaki üyelerin bir kısmı süreli ban alırken bir kısmı süresiz ban almış. Bu oyunun gerçekten oynanacak bir oyun olmadığını anladım. Riot da yetkilileri de anti-cheat sistemi de çöp. Bir işi yapıyorsan tam yaparsın. Önceden attığım ticket'ların bazılarında bana banımın kalkacağını söylemişlerdi şimdi icraata gelince süresiz diyorlar. Boşver gitsin. Apex oyna, CoD Warzone oyna. Bunlardan bir cacık olmaz.

Ekli dosyalar

• bf1bbfbb-9c30-4408-85ab-7df1b9fbf6b7.jpg
    bf1bbfbb-9c30-4408-85ab-7df1b9fbf6b7.jpg
    96.9 KB · Görüntüleme: 47
  • rito.PNG
    rito.PNG
    13 KB · Görüntüleme: 43
Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Kardeşim ben de böyle bir başlık açtım "banlar açılmayacak" yazdım fakat tepki aldım. Yok "kalkacak" da "insanların umuduyla oynama" da. Anladım ki aynı hileyi kullanmamıza rağmen riot kafasına göre sınırsız ban ve süreli ban atıyor çünkü forumdaki üyelerin bir kısmı süreli ban alırken bir kısmı süresiz ban almış. Bu oyunun gerçekten oynanacak bir oyun olmadığını anladım. Riot da yetkilileri de anti-cheat sistemi de çöp. Bir işi yapıyorsan tam yaparsın. Önceden attığım ticket'ların bazılarında bana banımın kalkacağını söylemişlerdi şimdi icraata gelince süresiz diyorlar. Boşver gitsin. Apex oyna, CoD Warzone oyna. Bunlardan bir cacık olmaz.
Yeni bir hesap açıp ban ye daha sonra o hesabı bana ver tarihini öğreneyim destekten özelden yaz bana

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
tahminimce hesap satışından yediğin cihaz banı kalkıyor fakat hileden dolayı yediğin cihaz banı kalkmıyor. Ben de ticket attım bana banımın açılacakğını söylediler, hesap satışından dolayı ban yemiştim. Benim tahminim böyle

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
valorant koruması satın alsanız bile hileler tespit?

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
spoofer kullanabilrirsin

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
İlginç bir durum, eğer betada ban yediyseniz 90 gün sonra açılması gerekiyordu. Sanırım Riot kafasına göre "süreli,süresiz" banlamış gibi gözüküyor. Geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...