kapalı betada ilk ban dalgasındaNe zaman ban yedin?
İlk dalga 12 Mayıs'ta oldu bende ban yedim desteğe yazdığımda 11 Ağustos'ta kalkacağını söylediler. Yeni hesap aç oyuna gir banlanınca o hesaptan ticket atıp tekrar sor.kapalı betada ilk ban dalgasında
Yeni bir hesap açıp ban ye daha sonra o hesabı bana ver tarihini öğreneyim destekten özelden yaz banaKardeşim ben de böyle bir başlık açtım "banlar açılmayacak" yazdım fakat tepki aldım. Yok "kalkacak" da "insanların umuduyla oynama" da. Anladım ki aynı hileyi kullanmamıza rağmen riot kafasına göre sınırsız ban ve süreli ban atıyor çünkü forumdaki üyelerin bir kısmı süreli ban alırken bir kısmı süresiz ban almış. Bu oyunun gerçekten oynanacak bir oyun olmadığını anladım. Riot da yetkilileri de anti-cheat sistemi de çöp. Bir işi yapıyorsan tam yaparsın. Önceden attığım ticket'ların bazılarında bana banımın kalkacağını söylemişlerdi şimdi icraata gelince süresiz diyorlar. Boşver gitsin. Apex oyna, CoD Warzone oyna. Bunlardan bir cacık olmaz.
dostum emin misin? öyleyse yapayımYeni bir hesap açıp ban ye daha sonra o hesabı bana ver tarihini öğreneyim destekten özelden yaz bana
Evet ben öyle yaptım cevap verdiler bana at hesabı ban yedikten sonra desteğe yazdığımın aynısını o hesaptanda yazayımdostum emin misin? öyleyse yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?