lol, pubg, among, cssıkıntı yok knk sen hile kullanmıyorsun pek galiba hangi oyun hilesini kullanıyorsun aktif ?
senin biyografi bir tık üzdü beni şuan nedenselol, pubg, among, cs
Pubg Ban attı yan hesba, o yüzden bıraktım. Among artık çalışmıyor, cs de her ban yedikçe yeni hesap açıyorum
hangi konuda :dsenin biyografi bir tık üzdü beni şuan nedense
yani son yazdığın yorumdan sonra demek istedim daha doğrusu. o b an yedi onu bıraktım şunda hile çalışmıyor falan dedin ya bir an yalnız olduğunu hissettimhangi konuda :d
yyalnızlıkla alakalı değil de, şu an sadece lol giriyorum. Hile kullanım kotam buyani son yazdığın yorumdan sonra demek istedim daha doğrusu. o b an yedi onu bıraktım şunda hile çalışmıyor falan dedin ya bir an yalnız olduğunu hissettim
aktif yorum yaparak Ultra üyeye kendini kasabilirsin yaklaşık 1 ay içinde 1k mesajı geçtim. Günde 100 yorum yapsan bile kafi.. biraz çaba lazım kral zaten sabah aksam mesela yani PC'desin biraz vaktini buraya ayırsan olursun.yyalnızlıkla alakalı değil de, şu an sadece lol giriyorum. Hile kullanım kotam bu. Olsaydı Valo da çok girmek isterdim :/.
i think its bannableBan durumu nedir?
Öğrenince Bana da yazar mısın Kral ya lütfenNasıl kullanıyoruz kanka dc varsa sesli anlatabilirmsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?