Seçkin Üye
İnternetten autohotkey indirip kurulumu yaptıktan sonra direk hileyi açabilirsin ondan sonra sağ altta ses, internet gibi küçük ikonların orda çıkıcak ordan sonra shift ve alt tuşlarıyla kullanabilirsin önce ısınma alanında denemeni öneririmÖnemli olan ban deil spoofer varnasıl çalıştırıldığını biliyorsan yardım edermsn bana
yaptımda olmadı kankaİnternetten autohotkey indirip kurulumu yaptıktan sonra direk hileyi açabilirsin ondan sonra sağ altta ses, internet gibi küçük ikonların orda çıkıcak ordan sonra shift ve alt tuşlarıyla kullanabilirsin önce ısınma alanında denemeni öneririm
herhangi bir fark göremedim olmadı yani ? sadece shift dosyasını açtım doğru mu ?İnternetten autohotkey indirip kurulumu yaptıktan sonra direk hileyi açabilirsin ondan sonra sağ altta ses, internet gibi küçük ikonların orda çıkıcak ordan sonra shift ve alt tuşlarıyla kullanabilirsin önce ısınma alanında denemeni öneririm
Çözünürlük fark ediyormu ?yaptımda olmadı kanka
"Trigger sorunsuz çalışması için oyun görüntü ayarlarından Tam ekran pencereli ve Genel kısmından vurgu rengini Mor yapmalısınız." yazılmış konudaÇözünürlük fark ediyormu ?
done, but still not works."Trigger sorunsuz çalışması için oyun görüntü ayarlarından Tam ekran pencereli ve Genel kısmından vurgu rengini Mor yapmalısınız." yazılmış konuda
yaptım kardeşim olmadığını söylüyorum"Trigger sorunsuz çalışması için oyun görüntü ayarlarından Tam ekran pencereli ve Genel kısmından vurgu rengini Mor yapmalısınız." yazılmış konuda
Autohotkey indirip kurun, verdiğim linkteki dosyalardan hangisini kullanmak istiyorsanız mesela bunnyhop açın otomatik olarak etkinleşir space basılı tutarak bunny yapabilirsin. Trigger açınca f2 ile açıp kapatabilirsiniz. Bunny hop F6 tuşuNasıl kullanıyoruz kanka dc varsa sesli anlatabilirmsn
Safe kendi hesabımda kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.safe mi onun açıklamasını yapsaydın iyiydi
Doğru yaptığınızdan emin olun lütfen.yaptım kardeşim olmadığını söylüyorum
Mobilden paylaştım, güncelleyeceğim konuyu.kanka video yada resim eklersen daha yararlı olabilir
kardeşim çözünürlük farkediyormu yazmıştın bende onu yazdım ne anlatıyon neyi söylüyonyaptım kardeşim olmadığını söylüyorum
also he said its a paid hack, i don't understand what he meant by thisyes it did. Your friend hasn't made a full explanation of whether it's safe or not.
2 3 gündür hiçbir şekilde sorun yaşamadım aldığım firma da undetected açıklaması yapmıştı ben hiç bi şekilde sorun yaşamadığım için paylaştımevet atıyordu. Arkadaşın paylaştığı safe mi değil mi tam açıklama yapmamış.
I wish you good games.thank youj so much worked for me
is this hack paid or free? coz in the description you mentioned it's paidI haven't had any problems for 2 3 days and the company I bought made an undetected statement, so I shared it because I didn't have any problems.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?