Seçkin Üye
Reis yardım etsene nasıl yaptınÇalişiyor. Denedim ve oldu Eline sağlık kral adamsın.
Reis yardım etsene nasıl yaptınÇalişiyor. Denedim ve oldu Eline sağlık kral adamsın.
kanka boşuna uğraşma yaptımda 1 maçtan sonra direk banlıyor yine hiç değmez süreni bekle.Reis yardım etsene nasıl yaptın
Neden 1 maçtan sonra banlıyor acaba çoğu yöntemde öyle oluyorkanka boşuna uğraşma yaptımda 1 maçtan sonra direk banlıyor yine hiç değmez süreni bekle.
hocam bıos anakart bıos güncelliyicenagalar ben anlamadım yapabilen varsa söyliyebilirmi
Vanguard algılıyor vanguarddan logları silsek düzelecek bi şekilde ama sildigimdede olmuyor ya zaten Mayıs 18 de kalkıyor banım pek takmıyorum kafayaNeden 1 maçtan sonra banlıyor acaba çoğu yöntemde öyle oluyor
did you follow all steps ?I realized this topic and it doesn't work
hocam ben bunu yaptım ondan sonra oyuna giriyorum 10 dk 20 dk sonra hileci tespit edildi diyor banlıyor lütfen yardım etArkadaşlar bu arkadaşın paylaşımı bir kaç forumda aylardır dönen bir konu evet, çalışan bi ban bypass yöntemi fakat yapımı da bir hayli zor. Bilgisayarla içli dışlı olmayanların denemesi önerilmezAyrıca varsa anakartınızın garantisini de sıkıntıya sokar.
Bu bilgileri dikkate alarak uygulayın.
Yes you need a USB for that. it is in the instructions !I think flash memory is required
Anakart marka modeline göre değişiklik gösterebiliyor dostum ya bir şeyleri eksik yapmışsındır ya da bu yöntem senin donanımlarınla uyumlu değildir. Farklı metotlar da mevcut internette biraz araştırırsan işine yarayacak şeyler bulabilirsin.hocam ben bunu yaptım ondan sonra oyuna giriyorum 10 dk 20 dk sonra hileci tespit edildi diyor banlıyor lütfen yardım et
Valog diye programla ben sildim ama yine de olmadı format atıp spoofer kullansam yine aynı şey olur mu acabaVanguard algılıyor vanguarddan logları silsek düzelecek bi şekilde ama sildigimdede olmuyor ya zaten Mayıs 18 de kalkıyor banım pek takmıyorum kafaya
I think he missed one of the steps.The motherboard may vary depending on the brand model, my friend, you either did something missing or this method is not compatible with your hardware. There are different methods available, if you do a little research on the internet, you can find something useful.
k30ad_m31ad_m51ad asus anakart var bende donanım banım kalktı ama oyun oynayamıyorum 10 dk sonra ban atıyor.Anakart marka modeline göre değişiklik gösterebiliyor dostum ya bir şeyleri eksik yapmışsındır ya da bu yöntem senin donanımlarınla uyumlu değildir. Farklı metotlar da mevcut internette biraz araştırırsan işine yarayacak şeyler bulabilirsin.
how do you say that and it worked for me and 4 of my friends ????friends, you don't need to try the method does not work first, I tried it personally, you get your ban, you enter after 10 minutes you get banned back with errors like van 5 van 10, don't bother.
good solution remember only programmers who know what can happenArkadaşlar bu arkadaşın paylaşımı bir kaç forumda aylardır dönen bir konu evet, çalışan bi ban bypass yöntemi fakat yapımı da bir hayli zor. Bilgisayarla içli dışlı olmayanların denemesi önerilmezAyrıca varsa anakartınızın garantisini de sıkıntıya sokar.
Bu bilgileri dikkate alarak uygulayın
Çünkü vanguard ya pc ni tanıyor yada yakalayacak birşeyler buluyor . Unutma her bana ban süren baştan başlıyor . Süreni bekleyip gün önce temiz bir format atıp ondan sonra hiçbir 3.parti yazılım kullanmamanı tavsiye ederim .Neden 1 maçtan sonra banlıyor acaba çoğu yöntemde öyle oluyor
Mantıken sende tekrar ban yedin süren baştan başlaması lazımÇünkü vanguard ya pc ni tanıyor yada yakalayacak birşeyler buluyor . Unutma her bana ban süren baştan başlıyor . Süreni bekleyip gün önce temiz bir format atıp ondan sonra hiçbir 3.parti yazılım kullanmamanı tavsiye ederim .
senin iyimiş ben 6 haziran aga hüüVanguard algılıyor vanguarddan logları silsek düzelecek bi şekilde ama sildigimdede olmuyor ya zaten Mayıs 18 de kalkıyor banım pek takmıyorum kafaya
ben tekrar ban yemedim ama evet spoofer ve hile açılır ya da sadece spoofer açılır ama sonrasında oyun cracki bile olsa 3. parti yazılım tespit ederse baştan başlar. Tek bir yolu var oda kalıcı bir spoofer alıp 3. parti herhangi bir yazılım bulundurmamakMantıken sende tekrar ban yedin süren baştan başlaması lazım![]()