Beyler ben beta zamaninda ban yemistim ve normal acildiktan sonra yeni hesap acip oyniyim dedim tekrar banlandi ne alaka beyler hile felanda kullanmadim ben bu en son actigim hesapta betada acmistim kabul ediyorum ve cozumu nedir bunun bilen varmi
iyide nasil bulayim simdi pc de dosyalari sildim ama belki kayit defterinde felan bulmak sikintiYa daha Önce Hile Kullandığın için HWID ban YAmişsindir Yada Hile Dosyaları Hala daha Bilgisayarında mevcuttur Bilgisayarını Gözden Geçirmeni TAvsiye Ederim![]()
search everything diye program vardı sanırım regedıt dosyaların kolaylıkla hılelerı sılebılırsın kaldıysa dene dostumiyide nasil bulayim simdi pc de dosyalari sildim ama belki kayit defterinde felan bulmak sikinti
ne videosubence videoları dikkatli izleyin bende oldu daha ban yemedim
ne videosubence videoları dikkatli izleyin bende oldu daha ban yemedim
hangi hileHilenin
valorantın hile sistemi güçlü bence cozumu yokturBeyler ben beta zamaninda ban yemistim ve normal acildiktan sonra yeni hesap acip oyniyim dedim tekrar banlandi ne alaka beyler hile felanda kullanmadim ben bu en son actigim hesapta betada acmistim kabul ediyorum ve cozumu nedir bunun bilen varmi