Valorant ban hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hileyi kullannırrken riski göze alsaydıın be kanka ya adına üzüldüm çözersen banada haber ver kanka

天使
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Vanguard'ı ve Vanguard servisini (vgc) kapatıp acmalıydınız.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba ben 1 haftadır LoL'de LPReborn script kullanıyorum. Valorant'da hiçbir 3.parti yazılımı kullanmadım hayatımda. Hiç öyle bir girişimim de olmadı. Çok para yatırdığım bir valorant hesabım vardı ve bu sabah oyun oynarken aniden perma ban yedim Valorant'dan. Ticket attım ama dönmelerini bekliyorum sizce bunun sebebi nedir?

Not: LPReborn kullanırken Vanguard'ı kapatıyorum hatta hileyi winrardan çıkarmadım bile.

Edit: HWID Yemedim, sadece hesap banı.
lpreborn açık diye olabilir 3.parti yazılım sonuçta açık unutmuşsundur

Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba ben 1 haftadır LoL'de LPReborn script kullanıyorum. Valorant'da hiçbir 3.parti yazılımı kullanmadım hayatımda. Hiç öyle bir girişimim de olmadı. Çok para yatırdığım bir valorant hesabım vardı ve bu sabah oyun oynarken aniden perma ban yedim Valorant'dan. Ticket attım ama dönmelerini bekliyorum sizce bunun sebebi nedir?

Not: LPReborn kullanırken Vanguard'ı kapatıyorum hatta hileyi winrardan çıkarmadım bile.

anakart banı mı yedin yani?

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI

o hesap daha geri gelmez tadınığın bi rioter olmadığı sürece çok umurlarında olmuyor geçmiş olsun
Post automatically merged:

vanguard abimizzden hiçbirşey kaçmaz
o yüzden betadan beri hile var

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
benim bildiğim kadarıyla anakart banı atıyor
Post automatically merged:

aynısı bende yaşadım bundan sonra riot games oyunlarını hile açmamanı öneririm

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...