Valorant Ban Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Asus anakarta sahibim ve bir çok spoofer denedim paralı/parasız ama hiçbiri işe yaramadı . Win sürümü düşürsem ban kalkarmı ?

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
windows 11 e geçince bazı kullanıcılar banın kalktığını söylüyor denemedim deneyebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bunun hakkında forum da yüzlerce konu var bi araştır istersen çoğu yöntem sunmuşlar çalışır çalışmaz yorumlara bakarak anlayabilirsin benimde hwid banım var bi iki yöntem denedim işe yaramadı bende zorlamıyorum bekliyorum 3 ay sende zorlama istersen kalkmazsa her valorant'a giriş denemende banın uzuyor
Post automatically merged:

windows 11 e geçince bazı kullanıcılar banın kalktığını söylüyor denemedim deneyebilirsin
Ben geçtim kalkmadı

Uzman Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
windows 11 e geçince bazı kullanıcılar banın kalktığını söylüyor denemedim deneyeb
hocam win 11 de oyuna giremiyorum

ho
Bunun hakkında forum da yüzlerce konu var bi araştır istersen çoğu yöntem sunmuşlar çalışır çalışmaz yorumlara bakarak anlayabilirsin benimde hwid banım var bi iki yöntem denedim işe yaramadı bende zorlamıyorum bekliyorum 3 ay sende zorlama istersen kalkmazsa her valorant'a giriş denemende banın uzuyor

Ben geçtim kalkmadı
hocam ben en az 20 kere
hwid yedim

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
hocam win 11 de oyuna giremiyorum

ho

hocam ben en az 20 kere
hwid yedim
20 kere hwid yemeyi nasıl başardınız bilgim yok.
ticket açıp doğru zamanı beklemek en sağlıklı yöntemdir kullandığınız basit spooferlerden kurtulmak için temiz format atınız anakart name v.s tamamen değişmiştir. ( kullandığınız spooferler eac battleye olabilir. ) dikkatli olun ücretsiz spooferler virüs içermekte.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
asus anakartlarda çalışmıyor dostum çoğu spoofer nadir ve kaliteli olanlar var asus sıkıntılı bir anakart benim de anakartim asus dm den yardımcı olayım

Uzman Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
ticket açıp doğru zamanı beklemek en sağlıklı yöntemdir kullandığınız basit spooferlerden kurtulmak için temiz format atınız anakart name v.s tamamen değişmiştir. ( kullandığınız spooferler eac battleye olabilir. ) dikkatli olun ücretsiz spooferler virüs içermekte.
hocam uc de bedava hile paylaşıldı ya o hileyle oynaya oynaya yaptım. o aralar spoofer vardı çalışıyordu şimdi patates olmuş mokoko olduk resmen

hocam kullandığım basit spooferlar değil hepsi profitörölce hazırlanmış spooferlar ve bayada kullanıcıya sahip spooferler

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
1672661492365.png
benim win 11 sürümü bu valoranta giriyor

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
burda kaç yorum atarsak valorant hilesi aktif hale gelir
dostum 50 yorumda onaylanmış üye olunca açılan bir valo hilesi var ama biraz riskli dün yeni bir hile geldi o ban konusunda daha iyi ama efsane üyeler için kullanılabilir durumda ve 50 yorum derken böyle yorum yazarsan forumda banlanırsın dostum bilgin olan konularda faydalı yorumlar yazmalısın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İşe yarıyan spooferların ücretli olduğunu biliyorum araştırman lazım

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Win 11 geçtiginde bazi kullanıcılar ban kalkıtıgını söyluyor fakat donanim banı oldugu için ben pek inanmıyorum sürüm düşürmektense 11 e geçmeyi dene berki olur

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
DMIEDIT diye bir program var onu kullanınca açılır yüksek ihtimalle ben öyle açmıştım

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Asus anakartlarda afuwin yapman gerekli olan şeyleri aşşagıya yazıyorum benimde asus ve her ban yiyişimde açılıyor
afuwin + bios update + raid + raidden sonra pc yi kurup mac adresini degistir
bundan sonra valorantı yükleyip mis gibi oynayabilirsin

Jeg liker ikke når folk gir meg ting
Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Beklemekten başka çaren yok diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...