Ultra Üye
dostum iyiki yorum kasmak icin yazmayın dedim bizde biliyoruz onu kulanmayı fakat valoda kulanılmıyorforumdaki spooferi kullanabilirsin
rage fln mı oynadın bi özet geçer misin başkanselam öncelikle ben mh valorant private kulanıyordum an itibariyle ban yedim oyundan asus anakartım anakartım
B450M K-CF bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi lütfen yorum kasmak icin yazmayın bilen kişiler yazarsa sevinirim
not! adminler konuyu yanlış yere actıysam özür dilerim doğru yere taşırsa sevinirim
Knka daha önce onaylı uyeyken 3 ay oynadım ban yemedim sen nasıl ban yedin cok Hard oynamayın diyoz banını bir sekilde kaldırırsın insallah ama bir daha cok belli etmemeye çalışselam öncelikle ben mh valorant private kulanıyordum an itibariyle ban yedim oyundan asus anakartım anakartım
B450M K-CF bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi lütfen yorum kasmak icin yazmayın bilen kişiler yazarsa sevinirim
not! adminler konuyu yanlış yere actıysam özür dilerim doğru yere taşırsa sevinirim
Bildiğim birisi var spoofer konusunda bilgili diye duydum umarım sana yardımcı olacaktır. @zardacal ,, Geçmiş olsun main hesabın mı ban yedi bu arada?selam öncelikle ben mh valorant private kulanıyordum an itibariyle ban yedim oyundan asus anakartım anakartım
hocam inmoya hesap kasıp satıyordum legit oynadım halde ban yedim illaki rep yemişimdir fakat olan oldu artık nasıl kaldırcam onu düşünmem gerekrage fln mı oynadın bi özet geçer misin başkan
dostum spofer hakkında bilgi sahibi değilsen yazmaKnka daha önce onaylı uyeyken 3 ay oynadım ban yemedim sen nasıl ban yedin cok Hard oynamayın diyoz banını bir sekilde kaldırırsın insallah ama bir daha cok belli etmemeye çalış
dostum spoffer ile kalkıyor ama nasıl yapacağımı bilmediğimden dolayı konu actgım zatenkanka aynı banı 3 defa yedim 6 ay sonra kaldırıyolar ha ben bekleyemem diyosan anakartını değiştirmen lazım
kaç gündür oynuyorsun bende daha bugün kulanmaya başladım ondan soruyorum bende yemiymhocam inmoya hesap kasıp satıyordum legit oynadım halde ban yedim illaki rep yemişimdir fakat olan oldu artık nasıl kaldırcam onu düşünmem gerek
Post automatically merged:
dostum spofer hakkında bilgi sahibi değilsen yazma
dostum spoffer ile kalkıyor ama nasıl yapacağımı bilmediğimden dolayı konu actgım zaten
1.5 ay oldu kankakaç gündür oynuyorsun bende daha bugün kulanmaya başladım ondan soruyorum bende yemiym
ben masa üstü bi pc daha dizdim onda işe yaradı ondan demiştimdostum iyiki yorum kasmak icin yazmayın dedim bizde biliyoruz onu kulanmayı fakat valoda kulanılmıyor
bilmiyorumAfuwin kullanmasını biliyor musun ?
ekledim kankabasit discord ekle anlatayım nasıl kaldıracağını
discord : Skenzy#2067
ben sana raid konusunda yardımcı olurum ancak afuwin konusunda olamam en ufak hatada anakart gg olur eğer bunu göze alırım diyorsan yardımcı olurumbilmiyorum
Post automatically merged:
ekledim kanka
raid ile kalkarmı peki kanka?ben sana raid konusunda yardımcı olurum ancak afuwin konusunda olamam en ufak hatada anakart gg olur eğer bunu göze alırım diyorsan yardımcı olurum
tek raid ile kalkmazraid ile kalkarmı peki kanka?
dc barmiko#9685 eklsenetek raid ile kalkmaz
raid , afuwin , bıos down veya up , mac adresi değiştirme , modem resset
benim de asus öyle yapıyorum
knk yaptığın zaman bana da anlatır mısın nasıl yaptığını?dc barmiko#9685 eklsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?