valorant ban hakkında

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hocam van 152 hatası alıyorsan 3 ay donanım banı yemıssın tek caresi format ve paralı spoofer kullanman harici internetten gördüm yok bios update fln hikaye hatta parlaı spooferler bile asus ana kartını kaldırmıyor araştırmana gerek yok paralı spoofer satanlara bilgisayar ozelıklerını atıp soracaksın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka aynı banı 3 defa yedim 6 ay sonra kaldırıyolar ha ben bekleyemem diyosan anakartını değiştirmen lazım
benim banım 1 ayda kalktı ticket attım ne zaman kalkar diye yediğim günden 1 ay sonrası yazıyordu ve çoktan kalktı oynuyorum neye göre süresi değişiyor arkadaşım 3 ay yedi mesela

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
benim banım 1 ayda kalktı ticket attım ne zaman kalkar diye yediğim günden 1 ay sonrası yazıyordu ve çoktan kalktı oynuyorum neye göre süresi değişiyor arkadaşım 3 ay yedi mesela
İlk yediğim ban 3 aylıktı ama sonradan öğrendim ki riot mac adresini kaydediyormuş ve tekrar hileye başvurduğun zaman ban süresini arttırıyomuş 6 ay felan yaptığını işittim tekrar denedim ve doğruladım hileyi indirdim açmadım kullanmadım ban attı oyun yani vanguard çok acayip bi anticheat sistemi ama yinede hileyle oynayanlar var ama hangi hile bilmiyorum bilsem ben de kullanırım :D

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
bios update yapıp banını açabilirsin hocaam

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
İlk yediğim ban 3 aylıktı ama sonradan öğrendim ki riot mac adresini kaydediyormuş ve tekrar hileye başvurduğun zaman ban süresini arttırıyomuş 6 ay felan yaptığını işittim tekrar denedim ve doğruladım hileyi indirdim açmadım kullanmadım ban attı oyun yani vanguard çok acayip bi anticheat sistemi ama yinede hileyle oynayanlar var ama hangi hile bilmiyorum bilsem ben de kullanırım :D
2 ay önce yedim 1 ay yedim valla ilkkez yedim ondandır herhalde

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hocam inmoya hesap kasıp satıyordum legit oynadım halde ban yedim illaki rep yemişimdir fakat olan oldu artık nasıl kaldırcam onu düşünmem gerek
Post automatically merged:

dostum spofer hakkında bilgi sahibi değilsen yazma

dostum spoffer ile kalkıyor ama nasıl yapacağımı bilmediğimden dolayı konu actgım zaten
Güncel spoofer konularını takip edip sırayla hepsini yapabilirsin zor değil. raid atabilirsin

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
selam öncelikle ben mh valorant private kulanıyordum an itibariyle ban yedim oyundan asus anakartım anakartım
B450M K-CF bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi lütfen yorum kasmak icin yazmayın bilen kişiler yazarsa sevinirim

not! adminler konuyu yanlış yere actıysam özür dilerim doğru yere taşırsa sevinirim
dostum ben sana yardımcı olmak isterim lütfen bu konuyu gözden geçir https://memoryhackers.org/konular/v...yor-working-asus-msi-gigabyte-biostar.238718/

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
agalar konuyu görünce geldim henüz kullanmadım ama bu tarz konuları görünce hileyi kullanmaya çekiniyorum fark ettirmeden kullansak dahi ban söz konusumu

Uzman Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
hocam spooferları denemen lazım hangisi anakarta uygun diye ben çok fazla spoofer denedim wofer , nova , banana gibi bir sürü ücretli spoofer daha denedim . Asuslarda ban kaldırmak çok zordur , bendede asus anakart var ve saydıklarımın içinden sadece nova çalıştı şu andada onu kullanıyorum istersen dm den yaz site linkini atayım fiyat biraz tuzlu onu söyleyeyim

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
selam öncelikle ben mh valorant private kulanıyordum an itibariyle ban yedim oyundan asus anakartım anakartım
B450M K-CF bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi lütfen yorum kasmak icin yazmayın bilen kişiler yazarsa sevinirim

not! adminler konuyu yanlış yere actıysam özür dilerim doğru yere taşırsa sevinirim
Asusun böyle bir anakartı yok emin misin doğru anakartı yazdığına

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hocam ücretsiz bi şekilde net çözüm alabileceğin bişi yok paralı spoofer almanı tavsiye ederim denuvo veya woofer gibi spooferlar var bi bakmanı öneririm eğer bulamazsan trade hub dan bakman daha etkili olacaktır ilk önce trade hub a bakmanı tavsiye ederim.