Valorant ban hknda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostum sana tek birşey söyleyeceğim dikkatli bir şekilde oku. Valorant gibi bir oyunda bende afedersin eşşeklik edip hile satın aldım ve ban yedim. Zaten piyasada şuan ücretli 3 tane hile var. Üçüde ücretli olsa bile her türlü ban yedirtiyor. Vanguard gibi bir sistemi aşamazsın dediler evet fakat hilesi yapılabiliyor. Tek sıkıntısı şu, hile 1 hafta içinde ban yedirtiyor. Aşılamayan iki şey var; Birincisi hile yapılabiliyor fakat belirli bir süreden sonra ban yedirtiyor, ikincisi piyasada bir tane bile spoofer yok. Var diyenlerede inanma kardeşim. İnternet aleminde denenebilecek bütün herşeyi denedim. Türkçe,Rusça,Almanca bir şekilde araştırdım. Aman diyeyim boşu boşuna spoofer diye bilgisayarına indirip virüs bulaştırma. Ücretsiz ve ücretli hiçbir spoofer yok. Zaten adamların sistemi spoofer olup aşılabilseydi o spoofer'ı yapan kişiler bunu riot games bildirip $100.000 dolar kazanırdı.
- Biliyorsun riot games sistemimizi aşana $100.000 dolar vereceğiz dedi. Ee bu ücretli spoofer yapıyorum diyen insanlar kafasızmıda ucuz yoldan spoofer satmaya çalışıyorlar. Çalışsa o spoofer riot games bildirirler $100.000 doları cukka cebe bu kadar basit.

Şimdi gelelim ban'ın nasıl kalkıcak konusuna:
Güzel kardeşim valorant dan tam olarak ne zaman ban yediğini öğrenmen gerek. Bu ban yediğin tarih den 3 ay daha uzat. Tam o zaman ban'ın kalkıcak. Oyun herkese 3 ay ban atıyor.
Desteğe 3 veya 4 kere yazdığında sana ban sürenin sınırsız olduğunu söyleyecekler fakat sınırsız değil. Israrla söylemezlerse yeni hesap açıyorsun. O hesapdan oyuna girip çarı banlatıyorsun, banlattın ve destek ekibine o çardan şunu yazıyorsun; Merhabalar ben oyunununuza girmeye çalıştığımda 5 dakika içerisinde hesabım banlandı. Bunun sebebi nedir ? Donanım banı mı yedim. Eğer donanım ban'ı yediysem donanım banım ne zaman açılacak ?

Bunları yaparsan sana net bir şekilde tarih vericekler benimde ban'ım 03.10.2020 tarihinde açılıyor. 3 Ay ban attılar fakat 6 ay gibi hissettiriyor insana. Sizlere tavsiyem donanım ban'ı atan oyunlarda birdaha hile açmayın.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kardeşim Hwid ban yemişssin öncelikle geçmiş olsun.
birkaç uygulama ile seri num felan deiştirme var fakat cidden birşey yaramıyor haberin olsun boşuna uğraşma veya bir şekilde mail yoluyla pişmanlığı bildir onlara kalmış

ücretli spooferlar işe yarıyor ben oynuyorum tekrar banlanmadım hiç

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hwid ban yediysen eğer bazı yöntemleri var diye duydum ama eğer ki çar banıysa yapacak birşeyin yok

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
HWID ban dedikleri türden ban yemissin eğer sorucak olursan harddiskine veya ram ine miydi tam olarak bilmiyorum cihaza ban atıyorlar onu değiştirmen gerekir

Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
knk banın kalkmaz valorant bu kara listeye alınmışsın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
hwid banın kalkma ihtimali 0 falan diye biliyorum kanka pc yi yenilemedigin surece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...