⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
dogruya dogru g300s macro vardı öyle nokta atışı felan yapmıyordu sadece aşağı çekiyordu seri taradımda demek format ile temizlenmiyor kötü olduyaFormat hiçbir şeye yaramıyor dostum yeni hesapla giriş yap 1-2 el atmayı dene bir problem yoksa zaten temizsindir yoksa ne yaparsan yap temize çıkamıyorsun, tek çare ticket ile 3 aylık süreci başlatmak.
peki dostum şimdi sıfırdan hesap açıp macrosuz devam etsem banlanma gibi bir durum olurmu skin felan alıcağım onun için öğrenmek istedimmakro kullanımı yasak az çok demeden banlanıyorsun ilk etap 3 ay sonra süresiz ban
skini 15 gün kadar alma aç oyna büyük ihtimal hesabın ban yerpeki dostum şimdi sıfırdan hesap açıp macrosuz devam etsem banlanma gibi bir durum olurmu skin felan alıcağım onun için öğrenmek istedim
van 152 veya 1 2 maçtan sonra van 6 hatası almazsan sorun yok
Hocam senin bir methodun vardı. 12 13 oyun ban yememiştin neydi o?van 152 veya 1 2 maçtan sonra van 6 hatası almazsan sorun yok
dostum yorumlar kısmına fotograf ekledim giriş yap dedigimde ekdeki foto cıkıyor emin olmak istedigim konu hw banmı yoksa hesap banımı ileriki döneme göre skin felan almayı düşünüyorum onun için sormak istedim bu hesaba erişimin askıya alındı diyor anladım tıklayıncasesli sohbetten ban yediysen rank atamazsın hiçbir oyuna giremiyorsan başka hesaptan da giremezsin hwid ban attıkları için. seslik sohbet banı mı yedin kontrol eder misin? Ayrıca mouse macroları ban yedirmiyor, bizzar riot desteğe sordum. 3. parti program değilse sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?