Çözüldü Valorant ban konusu hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostlar büyük ihtimal ile logitech arka planda diye ban yedim başka hesapdan giriş yapabiliyorum lakin emin olamadım bu hesaplarda ban yermi diye skin felan alıcağım. Format atsam temize çıkarmı bilmedigimden soruyorum ban yemek istemiyorum boşuna bilen arkadaşlar yardımcı olup cevaplarsa sevinirim

Çözüm
Format hiçbir şeye yaramıyor dostum yeni hesapla giriş yap 1-2 el atmayı dene bir problem yoksa zaten temizsindir yoksa ne yaparsan yap temize çıkamıyorsun, tek çare ticket ile 3 aylık süreci başlatmak.
Lft Hyrnı
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
bu hesap banı yeni hesap aç oyuna gir oyuna girince ban yersen o hwıd ban
Post automatically merged:

Hocam senin bir methodun vardı. 12 13 oyun ban yememiştin neydi o?
yani modem resle logları temizle ozaman atabiliysounda napcan ki sen şuan c dekini çalıştırıp hayır diyip oyuna girme bu sefer main pc banlanır ve 3 ay oyuna giremezsin

Unknown
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bu hesap banı yeni hesap aç oyuna gir oyuna girince ban yersen o hwıd ban
Post automatically merged:

yani modem resle logları temizle ozaman atabiliysounda napcan ki sen şuan c dekini çalıştırıp hayır diyip oyuna girme bu sefer main pc banlanır ve 3 ay oyuna giremezsin
Hocam bende tek bir disk var. Bu hile hakkında bildiklerinizi detaylı bir video hazırlarsanız bence herkes faydalanır.

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bu zamana kadar hiç bir oyunda logitech macrosu var diye ban atıldığını görmedim. Şahsen bende kullandım hep. Ama valoda konu hakimi değilim. Her ihtimale karşı o macroyu kullanma kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...