valorant ban nasıl kalkar? (güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadaşlar kısa süre önce ban yedim ne yaptıysam olmadı ömer dmn dan gördüğüm yöntemle 4 gün oynadım fakat fixlendi bir de farklı hard disk e kurun çalışır diyodu ama ben harici hard diske kurdum ilk oyunda ban yedim tekrar kesin bir çözümü olan varsa yazssın gerçekten haksız yere yedim banı bu düzeltmem gerek pc değiştirmek istemiyorum şimdiden teşekkürler herkese

Üye
5 HİZMET YILI
bir hesabın banını kaldırabileceğini düşünmüyorum ama cihaz banını ip değiştirerek kaldırabiliyorsun.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bir hesabın banını kaldırabileceğini düşünmüyorum ama cihaz banını ip değiştirerek kaldırabiliyorsun.
hesapta gözüm yok zaten cihaz banı kalksa yeter ayrıca o kadar kolay değil ıp olsa herkes yapardı

Üye
5 HİZMET YILI
hesapta gözüm yok zaten cihaz banı kalksa yeter ayrıca o kadar kolay değil ıp olsa herkes yapardı
ben yaptım da söylüyorum dostum. IP'ni değiştirerek banını da kaldırırsın. O işe yaramazsa mac adresini değiştirirsin kesin çözüm için ve ban her türlü kalkar. Ben ip değiştirdiğimde olmuştu

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
arkadaşlar kısa süre önce ban yedim ne yaptıysam olmadı ömer dmn dan gördüğüm yöntemle 4 gün oynadım fakat fixlendi bir de farklı hard disk e kurun çalışır diyodu ama ben harici hard diske kurdum ilk oyunda ban yedim tekrar kesin bir çözümü olan varsa yazssın gerçekten haksız yere yedim banı bu düzeltmem gerek pc değiştirmek istemiyorum şimdiden teşekkürler herkese
Bende çok araştırdım paralı spooferları bilmem ama ücretsizlerin hiç biri çalışmıyor. Yani ilk defa yediysen 2 ay içinde kaldırıyorlar bana öyle söylediler destek ekibi beklicez başka şeyler ile uğraş yada satın al.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben yaptım da söylüyorum dostum. IP'ni değiştirerek banını da kaldırırsın. O işe yaramazsa mac adresini değiştirirsin kesin çözüm için ve ban her türlü kalkar. Ben ip değiştirdiğimde olmuştu
nasıl yaptın ıp yada mac ikisinide anlatır mısın

Üye
5 HİZMET YILI
nasıl yaptın ıp yada mac ikisinide anlatır mısın
ben growtopia'dan aşina olduğum için ip adresini yaptım mac adresi hakkında bilgim yok. Google a ip changer yazarsan direk çıkar kolay bir işlem ve neredeyse her oyunda başarılı oluyor.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ban kaldırma ile alakalı bir çalışmam maalesef yok

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bir kaç gün önce yine valorant için ban ile ilgili başlık açılmıştı duruyorsa orayıda inceleyebilrisin.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla ip adresini ya da mac adresini değiştirmen lazım araştırarak bulabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yeni pc alamam diyorsun başka çözüm söyleyin diyorsun ama yok mlsf ya af bekleyeceksin yada yeni pc üzgünüm hiçbir ücretli/ücretsiz spoofer işe yaramıyor yarasa bile 2. gün farkediyor sistemi vanguard by pass çıkmadığı sürece zor yani
Post automatically merged:

not: vanguardı şuana kadar by pass veya açık bulan çıkmadı şuana kadar yapılan hileler vanguard aktif iken yapılan max 1 hafta çalışıyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kankam yt den ömer dmn bakabilirsin hwid kaldırılabilir ama hesabın banı kalkmaz yeni hesap lazım

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hocam harddisk serial değiştirmen lazım. İndirdiğin programı kullan.(ve ya forumdan bul )

Eğer işlem çalışmaz ise vpn ile bağlandıktan sonra,oyunun ve bütün başlatıcıların veya agent.exe(var ise) kapalı olduğundan emin olup tekrar seri numarasını değiştir. olmaz ise wise program uninstaller ile tüm oyun dosyalarını kaldırıp bir kez daha değiştir. ardından oyunu kur.

( benim bildiğim ve deneyimlediğim bu kadar mta,apex,pubg lite gibi oyunlarda başarılı olduğum yöntemler)

Kolay Gelsin :)

temmie
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben growtopia'dan aşina olduğum için ip adresini yaptım mac adresi hakkında bilgim yok. Google a ip changer yazarsan direk çıkar kolay bir işlem ve neredeyse her oyunda başarılı oluyor.
dostum muhtemelen valorant'ın hwid ban attığını ve bunun ne IP ile ne de mac adresi ile alakası olmadığını bilmiyorsun. veya biliyorsun ve yorum kasıyorsun o da olabilir :thinkie:

ayrıca kanka betada yediysen banı ağustosta kalkacak diye duydum fakat betadan sonra (benim gibi :burnbear:) yediysen yeni bir pcye geçmeden kalkması zormuş gibi duruyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
nası yaptıgını anlatır mısın

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kesinlikle ban yedigin hesabın banı kalkmaz ama ip ban mac ban yediysen o kalkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...