hesapta gözüm yok zaten cihaz banı kalksa yeter ayrıca o kadar kolay değil ıp olsa herkes yapardıbir hesabın banını kaldırabileceğini düşünmüyorum ama cihaz banını ip değiştirerek kaldırabiliyorsun.
ben yaptım da söylüyorum dostum. IP'ni değiştirerek banını da kaldırırsın. O işe yaramazsa mac adresini değiştirirsin kesin çözüm için ve ban her türlü kalkar. Ben ip değiştirdiğimde olmuştuhesapta gözüm yok zaten cihaz banı kalksa yeter ayrıca o kadar kolay değil ıp olsa herkes yapardı
Bende çok araştırdım paralı spooferları bilmem ama ücretsizlerin hiç biri çalışmıyor. Yani ilk defa yediysen 2 ay içinde kaldırıyorlar bana öyle söylediler destek ekibi beklicez başka şeyler ile uğraş yada satın al.arkadaşlar kısa süre önce ban yedim ne yaptıysam olmadı ömer dmn dan gördüğüm yöntemle 4 gün oynadım fakat fixlendi bir de farklı hard disk e kurun çalışır diyodu ama ben harici hard diske kurdum ilk oyunda ban yedim tekrar kesin bir çözümü olan varsa yazssın gerçekten haksız yere yedim banı bu düzeltmem gerek pc değiştirmek istemiyorum şimdiden teşekkürler herkese
nasıl yaptın ıp yada mac ikisinide anlatır mısınben yaptım da söylüyorum dostum. IP'ni değiştirerek banını da kaldırırsın. O işe yaramazsa mac adresini değiştirirsin kesin çözüm için ve ban her türlü kalkar. Ben ip değiştirdiğimde olmuştu
ben growtopia'dan aşina olduğum için ip adresini yaptım mac adresi hakkında bilgim yok. Google a ip changer yazarsan direk çıkar kolay bir işlem ve neredeyse her oyunda başarılı oluyor.nasıl yaptın ıp yada mac ikisinide anlatır mısın
yeni pc alamam diyorsun başka çözüm söyleyin diyorsun ama yok mlsf ya af bekleyeceksin yada yeni pc üzgünüm hiçbir ücretli/ücretsiz spoofer işe yaramıyor yarasa bile 2. gün farkediyor sistemi vanguard by pass çıkmadığı sürece zor yaniarkadaşlar kısa süre önce ban yedim ne yaptıysam olmadı ömer dmn dan gördüğüm yöntemle 4 gün oynadım fakat fixlendi bir de farklı hard disk e kurun çalışır diyodu ama ben harici hard diske kurdum ilk oyunda ban yedim tekrar kesin bir çözümü olan varsa yazssın gerçekten haksız yere yedim banı bu düzeltmem gerek pc değiştirmek istemiyorum şimdiden teşekkürler herkese
hocam harddisk serial değiştirmen lazım. İndirdiğin programı kullan.(ve ya forumdan bul )arkadaşlar kısa süre önce ban yedim ne yaptıysam olmadı ömer dmn dan gördüğüm yöntemle 4 gün oynadım fakat fixlendi bir de farklı hard disk e kurun çalışır diyodu ama ben harici hard diske kurdum ilk oyunda ban yedim tekrar kesin bir çözümü olan varsa yazssın gerçekten haksız yere yedim banı bu düzeltmem gerek pc değiştirmek istemiyorum şimdiden teşekkürler herkese
dostum muhtemelen valorant'ın hwid ban attığını ve bunun ne IP ile ne de mac adresi ile alakası olmadığını bilmiyorsun. veya biliyorsun ve yorum kasıyorsun o da olabilirben growtopia'dan aşina olduğum için ip adresini yaptım mac adresi hakkında bilgim yok. Google a ip changer yazarsan direk çıkar kolay bir işlem ve neredeyse her oyunda başarılı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?