Onaylı Üye
Dword mu kullanıyorsun peki ?Hayır oynadığın hesap ban yer , şahsen ben 6k yatırılmış hesapla oynuyorum legit oynuyorum belli etmiyorum biride sen hilesin diyemiyor bi sıkıntı yaşamadım
EvetDword mu kullanıyorsun peki ?
Ok teşekkürlerEski hesapların ban yemez hangi hesapta açarsan o hesap ban yer
Anakart banını kaldırıp girersem sıkıntı olmaz değil mi ?yan hesabın ban yer ban yedikten sonra orjinal hesabına girersen anakart banın olduğu için orjinal hesabında ban yiyor diye biliyorum
orjinal yemiyor van 152 hatası veriyor hwid ban yiyorsun yani banı kaldırdıktan sonra girebiliyosunyan hesabın ban yer ban yedikten sonra orjinal hesabına girersen anakart banın olduğu için orjinal hesabında ban yiyor diye biliyorum
Banın kalkması kaç gün sürüyor?orjinal yemiyor van 152 hatası veriyor hwid ban yiyorsun yani banı kaldırdıktan sonra girebiliyosun
o zaman iyiymişorjinal yemiyor van 152 hatası veriyor hwid ban yiyorsun yani banı kaldırdıktan sonra girebiliyosun
sadece zaten pc ban atıyor anakart ya da ekran kartınabazen pc ban atıyorlar
Son kez sormak istediğim bir şey var her hesapta günde 6 maç atarsam ban yeme riskimin az oldugu yazıyor her hesap geçişi yaparken oyunu silip tekrardan yüklemem mı gerekıyor ?orjinal yemiyor van 152 hatası veriyor hwid ban yiyorsun yani banı kaldırdıktan sonra girebiliyosun
Hesap kaydetme diye bir sistemi yok HWID Denilen bir ban sistemi var senin harddiskine ban atıyor diğer hesapların ban yemiyorValorantta yan hesaptan hile açmayı düşünüyorum ancak yan çardan ban yersem eskiden oynadığım ya da kaydettiğim hesaplar da ban yer mi ?
Hesap kaydetme sistemı gıbı bir şey var mı ?
hayır ama hiç rapor almassan istersen günde 20 maç oyna bişey olmuyorSon kez sormak istediğim bir şey var her hesapta günde 6 maç atarsam ban yeme riskimin az oldugu yazıyor her hesap geçişi yaparken oyunu silip tekrardan yüklemem mı gerekıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?