Dikkat etmek şart dediği gibi temiz bir bilgisayarda oynamalısınız farklı oyunlarda olsun hileye hiç bulaşmayın valorant oynuyorsanız algılanıp ban yiyebilirsinizValoda hile yaparsın=Bidaha o makınede oynayamassın. Her denılene ınanmayın eger oyunu oynamak ıstemıyorsanız ok ve rısklerı goze almalısınız devır 2020 ınsanlar aptal degıl senın burda ne yazdıgını hangı hıleler cıkmıs ne gıbı cozumler konusuluyor gorebılıyorlar DIKKAT EDIN oyun esnasında bır usb baglasan bıle onu hıle algılayıp banlanabılırsın şakası yok örnegıde var mıxwel ıyı forumlar
hwid ban yiyorsun diye biliyorum ve ban yediğin zaman farklı bir hesap açıp girdiğinde tekrar tekrar ban yiyorsun hard disk değiştirmediğin sürece sanırımAnakarta ban atabileceklerini sanmıyorum öyle bişey varmı tam araştırmadım ama adamlar benim bilgisiyarıma dokuanamazlar ip ban filan en fazla atabilirler bildiğim kadarı ile
Adam niye senin makinana dokunamıyo yazdıgın komik hile yaparsan anakartını banlae xdAnakarta ban atabileceklerini sanmıyorum öyle bişey varmı tam araştırmadım ama adamlar benim bilgisiyarıma dokuanamazlar ip ban filan en fazla atabilirler bildiğim kadarı ile
hiç sorma ya bende yedimbende hle actım ban yedim düzelte bilen varmı reis
Evet bu doğruMerhabalar valorantın ban sistemi hakkında bir takım söylentiler var. Riot Games firmasının hwid yani hardware ban olayını yaptığı söyleniyor. Bu durum gerçek mi bilgisi olan varsa yanıtlarınızı bekliyorum.
ban kaldırmayla alakalı forumda yazanlar var bide internettede var yazarsan bulursunaga ben link bulamadım atabilirmi biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?