Valorant ban sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Valoda hile yaparsın=Bidaha o makınede oynayamassın. Her denılene ınanmayın eger oyunu oynamak ıstemıyorsanız ok ve rısklerı goze almalısınız devır 2020 ınsanlar aptal degıl senın burda ne yazdıgını hangı hıleler cıkmıs ne gıbı cozumler konusuluyor gorebılıyorlar DIKKAT EDIN oyun esnasında bır usb baglasan bıle onu hıle algılayıp banlanabılırsın şakası yok örnegıde var mıxwel ıyı forumlar
Dikkat etmek şart dediği gibi temiz bir bilgisayarda oynamalısınız farklı oyunlarda olsun hileye hiç bulaşmayın valorant oynuyorsanız algılanıp ban yiyebilirsiniz

Üye
9 HİZMET YILI
Anakarta ban atabileceklerini sanmıyorum öyle bişey varmı tam araştırmadım ama adamlar benim bilgisiyarıma dokuanamazlar ip ban filan en fazla atabilirler bildiğim kadarı ile

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Anakarta ban atabileceklerini sanmıyorum öyle bişey varmı tam araştırmadım ama adamlar benim bilgisiyarıma dokuanamazlar ip ban filan en fazla atabilirler bildiğim kadarı ile
hwid ban yiyorsun diye biliyorum ve ban yediğin zaman farklı bir hesap açıp girdiğinde tekrar tekrar ban yiyorsun hard disk değiştirmediğin sürece sanırım

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Adam niye senin makinana dokunamıyo yazdıgın komik hile yaparsan anakartını banlae xd

Üye
5 HİZMET YILI
Anakartına dokunmuyo zaten sadece senin bileşenlerin isimlerini alıp o bileşenlerle hile yaparsan bidaha oynayamıyorsun adam senin 3 kurusluk donanımını ne yapsın bu nasıl sacma bır bakıs acısı gercekten bıraz beynınızı kullanın yada arastırma yapın pat dıye yorum yazmayın bılmedıgınız konu hakkında.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bunun gerçekleşmesinin zor olduğunu düşünüyorum, söylentiler her zaman var, ama aslında inanmıyorum, umarım

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hile korumasına güvenen oyun cihaz banı sistemi kullanıyor tamamen göz boyamak arkadaşlar yakında en baba hilesi çıkacak sonu csgo gibi yani sen gidip her önüne gelene cihaz banı atarsan oyununda kim kalıcak zaten kapalı betasında hilesi çıktı diye ünlendi bu oyun yarısından çoğu hile yakında batar oyun

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
gerçek ben betada banlandım oyunu hala oynayamıyorum

Üye
5 HİZMET YILI
banı direk silmeni yolu varmı harddisk değiştirmek harici

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhabalar valorantın ban sistemi hakkında bir takım söylentiler var. Riot Games firmasının hwid yani hardware ban olayını yaptığı söyleniyor. Bu durum gerçek mi bilgisi olan varsa yanıtlarınızı bekliyorum.
Evet bu doğru
Post automatically merged:

Hardware ban motorlar

Üye
5 HİZMET YILI
Knk hileyi açar açmaz banlamazlar ben hileyle 1 ay oynadıgım hesabımı hatırlıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
wait someone confirm this too

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Bende ban yedim ama diger hesbabım ile oyniyabiliyorum

Üye
7 HİZMET YILI
hwid ban kaldırmayla alakalı trilyonlarca video felan var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...