- Yasaklandı
-
Hay böyle işin ya sanırım hwid yemedik yeni hesap açtım şuan yükleniyor. Hwid yesek direkt girişte yazardı diye umut ediyorum.MemoryUI algılarsa bile ban yiyorsun, eğer ki ban yemek istemiyorsanız memoryui kullanmadan önce vanguardı kapatın
Kanka oyunu açtığında van 152 hatası veriyorsa 3 ay boyunca hwid yemişsindirHay böyle işin ya sanırım hwid yemedik yeni hesap açtım şuan yükleniyor. Hwid yesek direkt girişte yazardı diye umut ediyorum.
Valla yok yeni çar kurdum şuan yeni oyuncu diyor şu 6.5gb yüklensin bi bakayım oyun içinde hata verecekmi. Çok saçma exe yi gördü diye çarı banlaması plat hesap heba oldu.Kanka oyunu açtığında van 152 hatası veriyorsa 3 ay boyunca hwid yemişsindir
Bende yedim kankam ya 500 tllik hesap ggs oldu
Valla ban yiyip yemediğini anlaman için bi oyuna girip denemek lazım indirdikten sonra buraya yazda konuyu kilitlesinler kankamValla yok yeni çar kurdum şuan yeni oyuncu diyor şu 6.5gb yüklensin bi bakayım oyun içinde hata verecekmi. Çok saçma exe yi gördü diye çarı banlaması plat hesap heba oldu.
kanka eğer hatayı şimdi aldıysan ban yemediğinden emin olma ben ilk hesap banı yedim yeni hesap açtım sonra 2 gün geçti ve hwid ban yedim yani hesabın 3. partiden ban yediyse büyük ihitimalle 2 gün sonra hwidin h.oHay böyle işin ya sanırım hwid yemedik yeni hesap açtım şuan yükleniyor. Hwid yesek direkt girişte yazardı diye umut ediyorum.
bende :/valorant a ozel hile deil sadece diğer oyunların kini açarsanda oluyor başıma gelmişti ordan tecrübe edindim 3 ay bekliyorum suan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?