Valorant Ban sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NX
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Valorant'ta ban yedim ve başka hesapla normal oyun oynuyordum. Hesap yeniydi ve hileyi tamamen silmiştim. Karşıma gelen adamlar çok kötüydü ve iyi oynadım. Ardından 4.raundda uzaklaştırıldım. HWID ban mı yedim yoksa rapor edildiğim ve bu bilgisayarın kara listede olmasından mı ban yedim? Ve banı açmanın bir yolu var mı? Şimdiden teşekkürler

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Valorant hileyi algılarsa direk hwid ban atıyor. Hwid ban kalkmaz anca bileşenleri değiştirirsen kalkar

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hileyi silsende çalıştır<%temp% temizlemen lazım tempide öyle kayıtlı kalıyor cünkü

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Valorant'ta ban yedim ve başka hesapla normal oyun oynuyordum. Hesap yeniydi ve hileyi tamamen silmiştim. Karşıma gelen adamlar çok kötüydü ve iyi oynadım. Ardından 4.raundda uzaklaştırıldım. HWID ban mı yedim yoksa rapor edildiğim ve bu bilgisayarın kara listede olmasından mı ban yedim? Ve banı açmanın bir yolu var mı? Şimdiden teşekkürler
hwid yemişsin geçmiş olsun hemde oyunun tam sürümünde yemişsin kapalı betada ban yiyenlerin yine binevi banlarını kalkma ihtimali var ama tam sürümde yiyenlerin yok şuan yeni bi pc yada spooferlar çıkana kadar beklemek zorundasın

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Daha önce kullanmış olduğun hile nedeniyle HWID ban yediniz. Yani şu demek oluyor. Diğer hesabınız yasaklandı ve bu nedenle bilgisayarınızın erişimi engellendi. Yeni hesapta hile kullanmamış olmanız engellenmeyeceğiniz anlamına gelmez. Geçmiş olsun.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
soul ban denen bişey var hile yaparsan sonuçlarına katlanırsın diyolar kısacası.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kaldırmanın yolu yok dostum hwid yemissin afiyet olsun

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ban yediysen vardır bi bildigii riotun ban sistemi cok ıyı yalan atma

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Geçmiş olsun dostum aramıza hoş geldin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...