Valorant'ta ban yedim ve başka hesapla normal oyun oynuyordum. Hesap yeniydi ve hileyi tamamen silmiştim. Karşıma gelen adamlar çok kötüydü ve iyi oynadım. Ardından 4.raundda uzaklaştırıldım. HWID ban mı yedim yoksa rapor edildiğim ve bu bilgisayarın kara listede olmasından mı ban yedim? Ve banı açmanın bir yolu var mı? Şimdiden teşekkürler
Valorant'ta ban yedim ve başka hesapla normal oyun oynuyordum. Hesap yeniydi ve hileyi tamamen silmiştim. Karşıma gelen adamlar çok kötüydü ve iyi oynadım. Ardından 4.raundda uzaklaştırıldım. HWID ban mı yedim yoksa rapor edildiğim ve bu bilgisayarın kara listede olmasından mı ban yedim? Ve banı açmanın bir yolu var mı? Şimdiden teşekkürler
hwid yemişsin geçmiş olsun hemde oyunun tam sürümünde yemişsin kapalı betada ban yiyenlerin yine binevi banlarını kalkma ihtimali var ama tam sürümde yiyenlerin yok şuan yeni bi pc yada spooferlar çıkana kadar beklemek zorundasın
Daha önce kullanmış olduğun hile nedeniyle HWID ban yediniz. Yani şu demek oluyor. Diğer hesabınız yasaklandı ve bu nedenle bilgisayarınızın erişimi engellendi. Yeni hesapta hile kullanmamış olmanız engellenmeyeceğiniz anlamına gelmez. Geçmiş olsun.