Valorant Ban Spoofer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar hilesiz bir şekilde valorant oynarken ban attı, spoofer lazım bedava olarak ve spoofer kullanınca pc formatlanmaz dimi? Dosyalarım falan silinir mi? Spooferlara güvenebilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz?

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar hilesiz bir şekilde valorant oynarken ban attı, spoofer lazım bedava olarak ve spoofer kullanınca pc formatlanmaz dimi? Dosyalarım falan silinir mi? Spooferlara güvenebilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz?
Hangi spoofer kullandağına bağlı ama spooferlar genelde windows özelliklerini mac adresslerini loglarını ayarlarını vs. değiştirip sıfırlar.Dediğim gibi hangi spoofer kullanacağına bağlı bazı spooferlar format istemez bios update ister.Bazıları format bios update ister bazılarıda hiçbirini istemez.Sizin kullanacağınız spoofa bağlı.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ya şu dediğini aklın alıyor mu hilesiz ban yemiş olma ihtimalin var mı sence neyse sorularına gelecek olursak
Hiç bir şekilde Ücretsiz Spoofer bulunmuyor yöntemler açık ancak istiyorsan Manuel olarak değiştirebilirsin sistem bilgilerini anakartı da amidewin yardımıyla neyse piyasada denk gellirsin belki isim verip r3klam yapmicam ancak m*dspoofer , lydiacr@ck gibi spooferlarda virüsten geçilmiyor spoofladığına değmez.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
lolde sc açtıysan ondan kaynaklı olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
formatlayabilir hangisini kullandığına bağlı seçimini iyi yapmanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben de yedim ama spoofer da açmıyor bulabilirsn bana da yazarmısın

Griffin Premium
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ya şu dediğini aklın alıyor mu hilesiz ban yemiş olma ihtimalin var mı sence neyse sorularına gelecek olursak
Hiç bir şekilde Ücretsiz Spoofer bulunmuyor yöntemler açık ancak istiyorsan Manuel olarak değiştirebilirsin sistem bilgilerini anakartı da amidewin yardımıyla neyse piyasada denk gellirsin belki isim verip ****** yapmicam ancak m*dspoofer , lydiacr@ck gibi spooferlarda virüsten geçilmiyor spoofladığına değmez.
dostum malesef hilesiz ban oluyor bizzat yaşadım pcde vanguard arkada açıkken hile algılıyor ve bunun yüzünden ban atıyor 5 defa ticket attım ama itiraz kabul etmiyorlar oyuna 2 ay sonra girdiğimde banlı olduğumu öğrenmişdim

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
spoofer şuanda piyasada yok kanka ban sebebin lol oynuyorsan lpreborn olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka nerden spofer kullandığına bağlı bazıları format istemez bazıları ister ama para verip alabilirsin

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
dostum malesef hilesiz ban oluyor bizzat yaşadım pcde vanguard arkada açıkken hile algılıyor ve bunun yüzünden ban atıyor 5 defa ticket attım ama itiraz kabul etmiyorlar oyuna 2 ay sonra girdiğimde banlı olduğumu öğrenmişdim
sana laf anlatmakla uğraşmayacağım mhui'nin exesinin bilgisayarda durması bile vanguardın hile sensörlerini tetikliyor teknik olarak baktığında kimse hile kullanmadan ban yemiyor ister lolde hile aç ister pubgde.. Hile olduğu için tetikleniyor vanguard ve ban atıyor şimdi sana işin komiğini söyleyeyim hilesiz ban atıyor diye ağlayan sen üstüne alınma sen insan gibi durumu açıklıyorsun saygından ötürü teşekkür ederim diğerleri için bu söylemim
-
hilesiz ban atıyor diye ağlayan en az bak en az Bin bak rakamla yazıyorum 1000'in üzerinde üye var forumda şimdi işin daha komiği şu ki ağladıkları forum MEMORYHACKERS yani bilmem anlatabildim mi hileyle hurdayla alakası olmayan adamın zaten bu forumda işi olmaz 500 küsür mesaj kasmış at ağızlı gördüğüm tüm oyunların hile postlarında deneyimlerini anlatmış sonra gelip hile kullanmadım ama ban yedim sonra riota sövüyor :d komik neyse öyle yani kanka işin tekniğine ve detayına indiğinde hilesiz ban yemiyorsun ben valo cheat diye bir özel isimlendirme yapmadım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
knk dosyaların silinmiyo sadece anna kartının seri nosunu filan farklı gösteriyo diye biliyorum bi yanlışım yoksa

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
format atmadan %100 garantiyle banını kaldırmana yardımcı olabilirim dc emiran#4563

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Valorant banı genellikle ALYSUM spooferle kalkıyor diye biliorum ben

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...