Uzman Üye
Hangi spoofer kullandağına bağlı ama spooferlar genelde windows özelliklerini mac adresslerini loglarını ayarlarını vs. değiştirip sıfırlar.Dediğim gibi hangi spoofer kullanacağına bağlı bazı spooferlar format istemez bios update ister.Bazıları format bios update ister bazılarıda hiçbirini istemez.Sizin kullanacağınız spoofa bağlı.Arkadaşlar hilesiz bir şekilde valorant oynarken ban attı, spoofer lazım bedava olarak ve spoofer kullanınca pc formatlanmaz dimi? Dosyalarım falan silinir mi? Spooferlara güvenebilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz?
ben de yedim ama spoofer da açmıyor bulabilirsn bana da yazarmısınArkadaşlar hilesiz bir şekilde valorant oynarken ban attı, spoofer lazım bedava olarak ve spoofer kullanınca pc formatlanmaz dimi? Dosyalarım falan silinir mi? Spooferlara güvenebilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz?
dostum malesef hilesiz ban oluyor bizzat yaşadım pcde vanguard arkada açıkken hile algılıyor ve bunun yüzünden ban atıyor 5 defa ticket attım ama itiraz kabul etmiyorlar oyuna 2 ay sonra girdiğimde banlı olduğumu öğrenmişdimya şu dediğini aklın alıyor mu hilesiz ban yemiş olma ihtimalin var mı sence neyse sorularına gelecek olursak
Hiç bir şekilde Ücretsiz Spoofer bulunmuyor yöntemler açık ancak istiyorsan Manuel olarak değiştirebilirsin sistem bilgilerini anakartı da amidewin yardımıyla neyse piyasada denk gellirsin belki isim verip ****** yapmicam ancak m*dspoofer , lydiacr@ck gibi spooferlarda virüsten geçilmiyor spoofladığına değmez.
sana laf anlatmakla uğraşmayacağım mhui'nin exesinin bilgisayarda durması bile vanguardın hile sensörlerini tetikliyor teknik olarak baktığında kimse hile kullanmadan ban yemiyor ister lolde hile aç ister pubgde.. Hile olduğu için tetikleniyor vanguard ve ban atıyor şimdi sana işin komiğini söyleyeyim hilesiz ban atıyor diye ağlayan sen üstüne alınma sen insan gibi durumu açıklıyorsun saygından ötürü teşekkür ederim diğerleri için bu söylemimdostum malesef hilesiz ban oluyor bizzat yaşadım pcde vanguard arkada açıkken hile algılıyor ve bunun yüzünden ban atıyor 5 defa ticket attım ama itiraz kabul etmiyorlar oyuna 2 ay sonra girdiğimde banlı olduğumu öğrenmişdim
knk dosyaların silinmiyo sadece anna kartının seri nosunu filan farklı gösteriyo diye biliyorum bi yanlışım yoksaArkadaşlar hilesiz bir şekilde valorant oynarken ban attı, spoofer lazım bedava olarak ve spoofer kullanınca pc formatlanmaz dimi? Dosyalarım falan silinir mi? Spooferlara güvenebilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz?
spoofer bulursan haber verirmisinArkadaşlar hilesiz bir şekilde valorant oynarken ban attı, spoofer lazım bedava olarak ve spoofer kullanınca pc formatlanmaz dimi? Dosyalarım falan silinir mi? Spooferlara güvenebilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz?
ben warwiq kullandımArkadaşlar hilesiz bir şekilde valorant oynarken ban attı, spoofer lazım bedava olarak ve spoofer kullanınca pc formatlanmaz dimi? Dosyalarım falan silinir mi? Spooferlara güvenebilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz?
ve banım açıldıben warwiq kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?