valorant ban yiyenler için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
valorant araştırarak hesaplarına ban atıyor diye biliyorum ama hurafe de olabilir.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla riottan kaçış yok her türlü banı yersin farkedildiysen artık çok geç bitiyor onca yıl League Of Legends adlı oyunu başarı ile hilelere karşı koruyan bir şirket valorant sıkıntı olmayacaktır diye düşünüyorum. Bence RİOT Games'in oyunlarına hile denemeyin biraz boşa zaman harcamak gibi geliyor bana

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
İşe yarıyormu gerçekten bende yapacağım

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum ben çok hwid spoofer denedim varolant haricinde bütün oyunlarda hwid i kaldırabiliyirum ama varolantın hwid problemini bir türlü çözemedim
En fazla 3 haftalık ban kaldırdım spooferlerle fakat onlarda bir süre sonra fix yiyor

Üye
5 HİZMET YILI
it means that you will not be able to get rid of the ban

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
onla ban yememenin herhangi bir alakasi uzaktan yakindan yok brom dikkat et bir kac gune o hesap da gider

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Biraderim 2 gündür ban yemiyorum demişsin. Bu bir çözüm değil demek istiyorum. Yabancı forumlarda da senin bu yaptığın saçmalıkları deneyenler var. Ama bandan kaçamıyorsunuz. Riot delaylı ban atıyor demek istiyorum yani 7 gün sonra ban yemeyeceğin belli bile değil. Eğer böyle bir konu açıyorsan kanıtını sunmak ve en azından 2 haftadır ban yemiyor olman lazım. Boş içerik paylaşıyosun insanlara
ayyy senı anlamazlar bırtanem bosver

Üye
5 HİZMET YILI
maalesef çözümü yok varsada ben bilmiyorum ama yorumları takip edeceğim belki bilen vardır

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Konuyu açan arkadaş eksik olsa da olası yöntemlerden birini denemiş ve bir ihtimal çalışabilir de.. HWID bandan kaçış genelde bir kaç aşamada oluşuyor;
*Bilgisayarın her bir aksamının donanım kimliklerini değiştirmek.

*Windowsu yeniden kurmak. (Mümkünse farklı bir sürümünü)
*Oyunu farklı bir hdd, ssd, usb'ye kurmak.
*Bilgisayarda bulunan sürücülerin daha eski veya yeni sürümlerini kurmak.
*Bilgisayarda daha önce girilmiş email adreslerine girmemeye özen göstermek.
*Modem için ip ve mac adreslerini değiştirmek.

*Eğer varsa oyuncu mouse, klavye, kulaklık gibi ürünlerin sürücülerini yüklememek. (steelseries, logitech gibi markaların yazılımları.)
*Oyunu Steam platformuna non-steam game olarak yüklemek.

Bu yöntemi deneyenler bandan kurtulduklarını söylüyor.

Rodß
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
arkadaşlar ben ban yedim yeni hesap açtım ondada ban yedim bu dedigim çözüm eski hesabınızın banını kaldırmaz yeni hesapla girdiginizde ban yemezsiniz

Kendi yaptıgım
usb ile windows 7 yaptım diskleri içindekileri sildim ssd yi 2 ye ayırdım c diskine kurmuştum valorant'ı (D diskine kurdum ve ban yemedim 2 gündür.)
ban yersem uygularım eyw

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
anakarta atılıyor banlar anakart değiştirmeden sonuca ulaşabilmiş kimseyi göremedim şuana kadar ama deneyebilrsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
donanım banını riot dan başka kimse açamaz arkadaşlar boş uğraş. yeni bilgisayar almak bile bazen çözüm olmuyor mousede modemden ban yiyenleri okudum yabancı forumlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...